Holnap reggel megműtik Lolát: Retteg az operációtól

Forrás: Lola -
operáció szemműtét énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel újjászületik Korsós Judit, azaz Lola, aki 28 évesen szánta rá magát a szemműtétre.

"Persze, félek az operációtól, a szaruhártya lézerezése nem manikűr, de hat éves korom óta rossz a szemem, és már néhány barátnőm is túl van rajta. Édesapám is lelket öntött belém, amikor egy gyenge pillanatomban felhívtam, és a doktornő is alaposan felkészített. Megértettem, hogy ez agyban dől el" - nyilatkozta Lola Blikknek.

Lola Forrás: Lola

Az énekesnő elárulta, hogy tavaly döntötte el, kés alá fekszik. "Előtte is terveztem, de nem fért bele az életembe a műtét utáni két hetes pihenő. Ezalatt forgatni sem tudok. Műtött szemet nem sminkelnek! Úgy volt, hogy még a Nagy Duett előtt lézereznek, de a felvételeket előbbre hozták, és alig tudtam lemondani az operációt. Most mindent leszerveztem, csak azon mosolygok, hogy az utóbbi időben, mintha több bókot kaptam volna, hogy milyen jól áll nekem a szemüveg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.