Így vizesedik Horváth Éva bokája: Fotó!

Forrás:Polyák Attila/Origo -
vizesedés fotó Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell sokszor mutat képet a terhessége különféle szakaszairól. Most azonban a várandós állapot egyik nagy hátrányáról vallott őszintén. 

Ahogy arról a Life.hu már korábban beszámolt, Horváth Éva kisbabát vár. Tavaly decemberben egy csodálatos, meghitt fotóval hozta nyilvánosságra a hírt a közösségi oldalán. Természetesen Éva is, mint minden kismama aggódik az egészsége miatt, ezért az első időkben a vetéléstől is rettegett.

Tűzvörösben díszelgett Horváth Éva a Story-gálán Forrás:Polyák Attila/Origo

Később az is kiderült, hogy a 38 éves sztár pajzsmirigy-alulműködéssel küzd, melynek következtében drasztikus életmódváltásba kezdett. Szerencsére a várandós hetek azóta teljes egészségben telnek, a baba növekszik, a műsorvezető hasa pedig csak egyre gömbölyödik. A szépség azonban ettől függetlenül is képes hódító vadmacskaként pózolni a kamerák előtt, rajongói nagy örömére.

Most viszont egy nem mindennapi képet osztott meg a közösségi oldalán, ezzel beismerve, hogy

a terhességnek bizony vannak árnyékos oldalai is.

A vizesedő bokájáról készült fotó kapcsán rengeteg együttérző komment érkezett, ugyanis ezzel a mellékhatással nagyon sok kismama küzd.

Felismerhetetlen lett a bikinimodellhttp://www.life.hu/drlife/20170307-igy-nez-ki-ma-az-egykor-dogos-bikinimodell.htmlA csinos bikinimodell élete teljesen megváltozott egy ritka betegség következtében. Nem is gondolt rá senki, hogy ez lehet minden baj forrása. Dr. LifeThinkstockKét fejjel és három karral született egy babahttp://www.life.hu/drlife/20170306-ket-feju-kisbaba-szuletett-harom-karral-indiaban.htmlNem mindennapi szülésnek voltak szemtanúi az orvosok Indiában. Mindenki ledöbbent, mikor meglátták az újszülöttet. Dr. Life--Lélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstockAz intenzíven fekszik Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalthttp://www.life.hu/drlife/20170307-korhazba-kerult-gabor-zsazsa-ferje-frederic-von-anhalt.htmlFrédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje egy héten belül már másodszor került az internzív osztályra.Dr. Life--Szívműtétje után storke-ot kapott Bill Paxton, ezért halt meghttp://www.life.hu/drlife/20170307-bill-paxton-stroke-ot-kapott-szivmutetje-utan.htmlBill Paxton, a Terminátor és a Titanic színésze 61 évesen hunyt el, halálát műtéti komplikációk okozták. Nemrég az is kiderült, pontosan mi történt a hírességgel: szívműtétje után stroke-ot kapott. Dr. LifeOrigoFelfüggesztette botrányba keveredett szülészét a Semmelweis Egyetemhttp://www.life.hu/drlife/20170306-felfuggesztette-a-botranyba-keveredett-szuleszet-a-semmelweis-egyetem.htmlFelfüggesztették a Semmelweis Egyetem orvosát, aki állítólag utólag pénzt kért a szülések levezetéséért. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.