Tóth Vera komoly betegséggel küzd Amerikában

Forrás: Instagram/verajuska -
betegség Amerika Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig Amerikában üdül az énekesnő, de sajnos nem élvezheti felhőtlenül az utazást. Nagyon megbetegedett ugyanis, bár szerencsére ez nem szegte kedvét.

Az énekesnő kiválóan érzi magát Amerikában, erről nap mint nap értesülhetünk az Instagram-oldaláról. Szebbnél szebb helyekre látogat, de sajnos nem lehet teljesen felhőtlen a pihenése. Egy betegség ugyanis ledöntötte a lábáról, és meglehetősen komolynak tűnik...

Tóth Vera megbetegedett Forrás: Instagram/verajuska

Rajongóit is tájékoztatta állapotáról az énekesnő, és meg is mutatta, milyen sok gyógyszert kell beszednie ahhoz, hogy jobban legyen. A követői természetesen mind aggódnak Veráért, aki nemrég jó hírekkel is szolgált a számukra. A sztár ugyanis egyre jobban érzi magát, talán hamarosan teljesen ki is lábalhat a magas lázzal járó kórból, ami úgy tűnik, egyáltalán nem szegte kedvét. Láz ide vagy oda, ő akkor is folytatta az utazását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.