Brad Pitt az alkoholizmus ellen harcol: az élete a tét

Forrás: AFP -
Brad Pitt alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt tényleg mindent megtesz, hogy helyreálljon a rend: ki akar gyógyulni alkoholizmusából. A motivációt pedig a gyerekei jelentik, mert számára ők jelentik az életet! 

Brad Pitt mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze exfelesége és hat gyermeke szeretetét, nem számít, ha ez azt jelenti, hogy örökre le kell mondani az alkoholról. A színész nemcsak a névtelen alkoholisták gyűlésein szokott részt venni, de egy terapeutával és egy családi tanácsadóval is folyamatosan tartja a kapcsolatot, hogy biztosan józan maradjon.

Brad Pitt küzd a józanságért Forrás: AFP

"Bard ezt nagyon komolyan veszi" – mondta a Radar Onilne-nak egy bennfentes, aki azt is tudja, hogy a színész rendszeresen jár a találkozókra.

Ő tényleg részt vesz a programban, és nem akarja, hogy a többiek egy filmsztárként tekintsenek rá.

ha tovább folytatja az alkoholizálást, sosem találkozhat a gyermekeivel, pedig ők jelentik számára az életet.

"Folyamatosan a gyerekekről és a családjáról beszél. Az összes kép róluk ott van a telefonjában. Brad mindenkinek azt mondja, hogy ők az igazi oka annak, hogy józan akar maradni" – mondta a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.