Két apától születtek ikrei egy nőnek

Forrás: Thinkstock -
ikrek hűtlenség DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt Vietnámban: egy nőnek két férfitól született egyszerre gyereke. 

A családtagok, rokonok, rendszeresen mondogatták az apának, hogy az ikrei nem hasonlítanak egymásra. Hiába testvérek, mégis teljesen különbözően néznek ki. Az egyikőjüknek egyenes haja van, míg a másik csöppségnek göndör, arról nem is beszélve, hogy még az arcuk sem hasonlít egymásra.

Egy nőnek két férfitól született egyszerre gyereke (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Természetesen, ha nem egypetéjű ikrekről beszélünk, akkor előfordulhat, hogy akár az ikertestvérek sem hasonlítanak egyáltalán egymásra, de a történetben szereplő apukának bogarat ültettek a fülébe, ezért DNS tesztet kért.

Megdöbbenve olvasta az eredményt, amely elárulta, hogy a két kisgyermek valóban nem egy apától származik, vagyis

az egyik kisbaba egy másik férfi csemetéje,

aki egyszerre került kihordásra a saját gyermekével.

Az orvosok azt mondták, hogy valóban léteznek kétapás ikrek, de csak nagyon ritka esetben történik ehhez hasonló. Vietnámban például ez az első olyan eset, ami nyilvánosságra került - írta meg a LittleThings.

Igazi csoda! Egypetéjű hármasikrek születtek Amerikában

Roman, Rocco és Rohan nem kis meglepetéssel jöttek a világra. Az ikrek egy hét leforgása alatt 130 pelenkát és négy doboz popsitörlőt "fogyasztanak" el. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.