Fábián Juli hírt adott magáról: itt gyógyul a rákbeteg énekesnő - Fotó!

Forrás: Facebook/Fábián Juli -
rák Fábián Juli gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Juli egy hónapja Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy daganatos megbetegedéssel küzd, ezért semmilyen koncertet és szereplést nem tud vállalni. Azóta nem is adott nagyon hírt magáról, pedig minden követője aggódik érte, de most végre bejelentkezett: megmutatta, hol gyógyul és töltődik fel a betegség elleni harc közben.

Egy hónapja vallotta be rajongóinak Fábián Juli, hogy miért mondják le mostanában a koncertjeiket: az énekesnő daganatos betegséggel küzd. Egy darabig sem fellépést, sem nyilvános szereplést nem vállal, hogy minden erejével a rákbetegség leküzdésére koncenrtálhasson, de a kezelések sem teszik lehetvé a színpadi előadásokat.

Fábián Juli hírt adott magáról Forrás: Facebook/Fábián Juli

A rajongói, barátai és kollégái egy emberként szorítanak Julinak, hogy győztesen kerüljön ki a harcból, és habár teljesen megértik, hogy nem akar szerepelni, szeretnének minél többet hallani róla. Szerencsére Juli nemrég bejelntkezett, és megmutatta a rajongóinak, milyen csodás helyen töltődik fel vidámsággal és energiával, hogy onnan visszatérve újult erővel folytathassa tovább az emberfeletti küzdelmet, amin már nem először megy keresztül. Öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála először rákot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.