Rékasi Károly újult erővel tér vissza a Barátok köztbe

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség gázolás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly maga mögött hagyta a múltat, és újult erővel folytatja az életét. 

Ahogy azt már megírtuk, Rékasi Károlyt 2015-ben motorbaleset érte, melynek következtében műtétek sorozatán kellett átesnie. Az állapota nagyon sokáig csak egyre rosszabb lett, még az is felmerült, hogy le kell amputálni az egyik lábát.

A 26 hónapnyi lábadozás próbára tette a kapcsolatát Pikali Gerdával, illetve komoly anyagi károkat is okozott, hiszen sokáig nem tudott dolgozni, és a visszatérés is nehézkesen indult.

„Muszáj volt dolgozni, hiszen az ember a tartalékait szépen felemészti, majd elfogy az eladott autója ára is. Minden kihúzódik alólad, mert nincs bevételed! Aztán valami csoda történt, mert elkezdtek a szinkronstúdiók is segíteni, elkezdtek munkát adni. Volt, hogy a mankóimmal bementem a stúdióba, ott várt egy szék, pedig ülve nem szabad szinkronizálni, de én mégis leültem" - emlékezett vissza a sztár.

Rékasi Károly újult erővel tér vissza Fotó: Marton Szilvia/Origo

De azóta szerencsére már felépült, és hamarosan újra láthatjuk Bartha Zsolt szerepében is. Elárulta, hogy az elmúlt időszak nagyon sokat változtatott a gondolkodásán és az értékrendjén. Egy darabig még dühös volt a gázolójára, de mára már ezt a haragot is maga mögött tudta hagyni:

„Nincs bennem harag. Az ember nem érdekel, ha ő 26 hónap alatt nem keresett meg, hogy annyit mondjon, hogy bocs, innentől kezdve nem vagyok rá kíváncsi. Emberek vagyunk, bárki hibázhat, de ha ezért nem tud valaki elnézést kérni, az vacak. Semmilyen érzésem nincs azzal az emberrel szemben" mesélte az RTL Klub Reggelijében.

To The Bone - egy film az anorexiáról, ami más, mint a többihttp://www.life.hu/drlife/20170920-ilyen-film-meg-nem-keszult-az-anorexiarol.htmlEz a film nincs leöntve a szokásos hollywoodi sziruppal. Nem bűnbakokat keres, hanem egy történetet, egy előzményt, egy mélypontot mutat be. Egy tehetetlen szülőt, egy sérült fiatal nőt és a környezetét. A főszerepet pedig a korábban anorexiában szenvedő színésznő, Lilly Collins vállalta el. Dr. LifeOrigoBéranyát fogadott Kim Kardashian, hogy megőrizze alakjáthttp://www.life.hu/drlife/20170929-kim-kardashian-feltette-alakjat-ezert-beranyat-fogadott.htmlElege lett a szuperszexi szépségnek a várandósság „örömeiből", ezért úgy döntött nem sanyargatja testét egy harmadik csemete kedvéért. Kim Kardashian utált terhesnek lenni. Dr. Life--A világ eddigi legnagyobb kolerajárványa tört ki Jemenbenhttp://www.life.hu/drlife/20170929-a-legnagyobb-kolerajarvany-tort-ki-jemenben.htmlMinden idők legnagyobb kolerajárványa tört ki Jemenben, több mint 750 ezer megbetegedést jegyeztek fel az országban, és a helyzet csak egyre rosszabb lesz. Dr. Life--Szemtetoválás miatt veszítheti el a látását egy modell: fotók http://www.life.hu/drlife/20170929-megvakulhat-a-szemtetovalt-modell.htmlElképesztő lépésre szánta el magát az a kanadai modell, aki most a látásáért küzd: színesre tetováltatta az egyik szemét. Dr. LifeOrigoKapócs Zsóka bevallotta, súlyos betegsége miatt sokáig nem esett teherbehttp://www.life.hu/drlife/20170929-kapocs-zsoka-bevallotta-sulyos-betegsege-miatt-sokaig-nem-lett-terhes.htmlKapócs Zsóka örömmel jelentette be Facebook-oldalán, hogy várandós, de azt nem tudhattuk, hogy mennyit küzdött ezért a babáért. Egy súlyos betegség miatt azt hitte, hogy soha nem lehet édesanya. Dr. LifeOrigoTerry Black beszélni és mozogni sem tud: súlyos a daganatahttp://www.life.hu/drlife/20170929-terry-black-beszelni-es-mozogni-sem-tud-a-rak-miatt.htmlTerry Black nagyon nincs jól, nyár óta küzd a kiújult daganatával, de már nem olyan akarattal és kitartással, mint egykor. Szinte el sem lehet őt érni, közeli barátai szerint azért, mert megviselik a kezelések: beszélni és mozogni sincs ereje. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.