Benkő László már most kirobbanó formában van

Fotó: Bielik István - Origo -
műtét Omega egészségügyi állapot Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László szerencsére fantasztikusan érzi magát. Úgy tűnik sikeres volt a műtétje. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, rákos daganatokat találtak Benkő László máján, ezért a zenész hónapokon át rendszeresen járt orvoshoz, és kemoterápiát is kapott. Az Omega billentyűse szerencsére pozitívan állt a betegségéhez, nagyon koncentrált a gyógyulálsra, de ettől függetlenül a zenélésről a kezelések idejére sem mondott le.

A szervezete jól reagált a kemoterápiára, melynek köszönhetően összezsugorodtak a daganatok, így pedig kedden már meg is operálhatták. Az már kiderült, hogy a műtét sikeres volt, arról azonban eddig nem volt hír, hogy a zenész hogy érzi magát. Most viszont ő maga mesélt az állapotáról:

Benkő László szerencsére már most sokkal jobban érzi magát Fotó: Bielik István - Origo

"Újra szabad embernek érzem magam, mint egy madár, akit kiengedtek a kalitkából. Június óta, amikor kíméletlen őszinteséggel az arcomba mondta a doki: maga rákos, rengetegszer lepergett előttem az életem, voltak depressziós gondolataim és egyfolytában bennem volt az a nyomasztó érzés, hogy ebbe bele is halhatok." - mesélte őszintén Benkő, aki már a műtét utáni reggelen is sokkal jobban érezte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.