Kemoterápiás kezelést kap Székhelyi József

Forrás: MTI/Soós Lajos -
rák kemoterápia Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műtétjét követően belevág a kemoterápiába Székhelyi József, akinél nemrég rákot diagnosztizáltak az orvosok.

Székhelyi Józsefnél egy rutinműtét közben fedezték fel nála az orvosok a tüdőrákot. A színészt, aki az elmúlt időszakban 10 kilót fogyott, megműtötték és megerősödött annyira, hogy belevágjon a kemoterápiába. A munkát ez idő alatt sem szünetelteti, több színdarabban is szerepel, kollégái szinte észre sem veszik rajta, hogy beteg.

Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész belevág a kemoterápiába Forrás: MTI/Soós Lajos

„Szorongva várom, de elszántan, hogy gyógyuljak. Felkészített az orvos, hogy mire számíthatok. Igen, elszánt vagyok és élni akarok. Éljen az élet és dögöljön meg a rák!" – mondta a színész a Borsnak, majd hozzátette, muszáj bírnia a munkát, rengeteg dolga, feladata van. „Elszántan életpárti vagyok, maradtam és leszek. A családom a körülményekhez képest meglehetősen jól viseli a történteket. Én viszont reszketek a pici lányomért! Azt pontosan nem tudja, hogy mi a baj, hiszen ahhoz még kicsi, öt és fél éves, de azt érzi, hogy valami baj van. Minden áldott nap ír nekem levelet: apa, apa, apa, Sári. És mellette sok rajz. Bizony, nagyon okos, ügyes, már tud írni. És gyönyörű! Intelligens, érzékeny kislány, megérzi, hogy valami történik. Ezekkel a szép rajzokkal biztat, azt mondja, ezek segítenek nekem a gyógyulásban. Biztosan így van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.