Koller Katalin, az egykori szépségkirálynő visszautasította a kemoterápiás kezelést

halál szépségkirálynő Koller Katalin rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koller Kata egykori szépségkirálynő 34 évesen távozott az élők sorából, nem bírt tovább küzdeni. Egyszer már legyőzte a rákot, másodjára már nem volt elég ereje.

Súlyos, áttétes rákot diagnosztizáltak az egykor Miss Hungarynél: melldaganata mellett áttéteket találtak a nyirokcsomókban, a májában, a tüdejében és a csontjaiban. Koller Katalinról lemondtak akkor az orvosok, de ő nem adta fel. Mindenáron meg akart gyógyulni, és sikerült is, de csak két évig volt boldog: a rák újra visszatért.

Koller Kata nem kért már a kemoterápiából "Forrás: Facebook/Koller Katalin "

Ekkor azonban már nem akart küzdeni, nem akarta az újabb kemoterápiás kezeléseket, a szenvedést. Édesapja zokogva nyilatkozott a Borsnak arról, hogyan küldték haza az orvosok lányát az első alkalommal, és arrról is, hogy a kiújulás után miért nem akart újabb kezeléseket Kata. "

Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt.

Kata 34 évesen távozott az élők sorából

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.