Komoly műtét vár Boros Lajosra: pacemakert kell kapnia

Forrás: MTI/Beliczay László -
műtét szívműtét kórház pacemaker Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre hazaengedték Boros Lajost a kórházból, de hamarosan egy komoly műtét vár rá: pacemakert fog kapni.

Boros Lajos néhány napja került kórházba azt követően, hogy egy úszóedzés előtt rosszul lett. A műsorvezető akkor azt nyilatkozta, szíve 35 százalékon ketyeg. Orvosai a kardiológián alapos vizsgálatnak vetették alá és kiderült, hamarosan komoly beavatkozáson kell átesnie: szívritmus-szabályozót kell kapnia.

Úgy tudnám megfogalmazni a legjobban, hogy a ketyegőmben nem működik jól a timing, azaz rossz az ütem. A szívbillentyűim sérültek, ezért vetnek be az orvosaim pacemakert" – mesélte Boros a Blikknek.

A 70 éves műsorvezetőt egyelőre hazaengedték, a lap információ szerint energikusnak tűnik, optimistán tekint a jövőbe és a humora is a régi.

Azt hiszem, megfertőztem az orvosomat a vicceimmel, az egyik utasítása ugyanis az volt, hogy nem szabad hirtelen balra néznem. A lényeg azonban, hogy meg kellene próbálnom a koromnak megfelelően élni, éppen ezért ha hazaérek, nekilátok az újabb műsornak Vogával!" – mondta.

Boros Lajost egyelőre kiengedték a kórházból Forrás: MTI/Beliczay László
Így néz ki most a Love Story gyönyörű sztárja, Ali MacGrawhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-igy-nez-ki-most-a-love-story-gyonyoru-sztarja-ali-macgraw.htmlKi ne emlékezne a Love Story gyönyörű főszereplőjére, a Jenny-t alakító Ali MacGrawra? A színésznő ma már közeledik a 80. életévéhez és boldog nagymama. TV + SztárokOrigoHivatalos: Katherine Heigl lép Meghan Markle helyébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-katherine-heigl-lep-meghan-markle-helyebe.htmlMáris megvan Meghan Markle utóda: a Grace klinikából is ismert Katherine Heigl kapott szerepet a Briliáns elmék című sorozatban. TV + Sztárok--Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-tovabb-halogatja-az-eskuvot-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlTovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá. TV + SztárokOrigoGáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-gaspar-gyozo-belenezett-a-kameraba-es-bocsanatot-kert-video.htmlGáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel. TV + Sztárok--Megható: a Facebookon vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghato-a-facebookon-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adelnak.htmlA közösségi oldalon vallott szerelmet gyermeke anyjának, Csobot Adélnak Istenes Bence. A rajongók könnyekig hatódtak. TV + Sztárok--Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-nem-kell-tobbe-nelkuloznie-paudits-belanak-jo-hireket-kapott.htmlJó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.