veszély impotencia termékenység sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés dolgot becsülnek és védenek úgy a férfiak, mint saját nemi szervüket. Féltőn óvják egy focilabda vagy egy dühös exbarátnő okozta lehetséges sérülésektől, arról azonban kevesen tudnak, hogy a körülöttünk lévő háztartásban előforduló eszközök nagy része kifejezetten csökkenti a spermaszámot, másik része pedig impotenciát okozhat.


Konzerv ételek



Istockphoto
Istockphoto


Mérgező zuhany


Növényvédő szerrel kezelt élelmiszerek




Teflonserpenyők és pattogatott kukorica




Autóülés-melegítés és laptop


a laptop ölben tartásával főzik a férfiak a tojásaikat.


Péniszcsökkenés: aligátorokkal már megtörtént




AFP
AFP






Az anyaméh sem biztonságos




Szerintetek a sportos férfiak jobbak az ágyban?




Már megint horkolsz!




Elhízás


Íme egy hathatós érv a fogyókúrára.

Biciklizés




Istockphoto
Istockphoto



Kopaszodás elleni gyógyszer




A tizedes meg a többiek


szorongás, a stressz, a depresszió



LIFE MAGAZIN: HOGYAN LEHET A HÍMIVARSEJTEKET AKTÍVABBÁ TENNI?
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=f91rtQMuTTEv2jf2

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.htmlEllopta a szeretője spermáját, hogy gyereket szülhessen tőlehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110108-ellopta-a-szeretoje-spermajat-hogy-gyereket-szulhessen-tole.htmlA laptophasználat károsítja a férfiak spermáithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101203-a-laptophasznalat-karositja-a-ferfiak-spermait.htmlÍgy lehetsz te is Carrie Bradshaw!/lifenetwork/lifemagazin/20110127-igy-lehetsz-te-is-carrie-bradshaw.htmlŐ a leggyönyörűbb kövér lány Izraelben/lifenetwork/lifemagazin/20110118-o-a-leggyonyorubb-kover-lany-izraelben.htmlTe is megkóstolhatnád a világ legfinomabb csokoládéit!/lifenetwork/lifemagazin/20110117-te-is-megkostolhatnad-a-vilag-legfinomabb-csokoladeit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.