A korábbi döntéssel ellentétben mégis láthatja a Los Angeles-i esküdtszék Conrad Murray orvos perében a Michael Jackson boncolásáról készült felvételeket.

Az ügyet tárgyaló Michael Pastor bíró csütörtökön határozott úgy, hogy a védelem kérését elutasítva mégis bemutathatók lesznek a képek a május 9-én folytatódó ügyben.

AFP

Murray ügyvédei "drasztikusnak és irtóztatónak" tartják a fotókat, a bíró szerint viszont nincs szó erről. Pastor döntése értelmében a 2009 júniusában elhunyt popcsillag utolsó koncertpróbáinak képkockáit is levetíthetik.

Az ügyészség álláspontja szerint a felvételek bizonyítják, hogy Jackson jó egészségben volt, mielőtt gyógyszer-túladagolásban meghalt. A védelem viszont úgy véli, hogy az énekes kimerült és fáradt, adósságai miatt pedig kétségbeesett volt, ezért elképzelhető, hogy ő maga is extra adagot vett be a Propofol nevű altatószerből - következésképpen nem Murray kezelése okozta halálát.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!


Egy genetikai betegség okozta Elizabeth Taylor szépségéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110405-egy-genetikai-betegseg-okozta-elizabeth-taylor-szepseget.html Michael Jacksont "kémiailag kasztrálták" gyerekkorábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110310-michael-jacksont-kemiailag-kasztraltak-gyerekkoraban.html Mondd meg, hány centi vagy, eláruljuk, meddig fogsz élni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110412-mondd-meg-hany-centi-vagy-elaruljuk-meddig-fogsz-elni.html A békacsókolgatás káros az egészségre!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110421-nem-szabad-a-bekat-csokolgatni-mert-karos-az-egeszsegre.html Hamarosan mindenki létrehozhatja saját szervéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110419-transzplantacio-helyett-hamarosan-mindenki-noveszthet-maganak-uj-egeszseges-szervet.html Mitől lesz finomabb íze a férfinak?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110419-mitol-lesz-finomabb-ize-a-ferfinak.html