Több mint 12 kilót fogyott 5 hónap alatt Tom Jones

diéta fogyás paleolit étrend Tom Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután már az öltönyét sem tudta felvenni, a híres énekes drasztikus fogyókúrába kezdett.
hatalmasra nőtt hasáért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Az énekes végül egy dietetikus és egy könyv segítségével fogyott le, ami a mostanában egyre népszerűbb paleolit diétán alapul. "A könyv szerint az a legjobb a szervezetünknek, ha olyasmit eszünk, amit még az őskori vadászó-halászó elődeink fogyasztottak: húsokat, halakat és zöldségeket" -magyarázta a sztár.

A dietetikus egyébként rávette Jonest, hogy hagyjon fel az ivással is, ezért az énekes már hónapok óta semmilyen alkoholt sem fogyaszt. "Elmondtam neki, hogy egy üveg vörösbort szoktam meginni a vacsorához. Nagyon meglepődött és visszakérdezett, hogy az egy üveget egyedül iszom-e meg... pedig meg sem említettem neki, hogy a bor a martini, a konyak és egy üveg pezsgő után következik."

Szemét a mennyezettől a padlóig - A kóros gyűjtögetés pszichológiájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-szemet-a-mennyezettol-a-plafonig-a-koros-gyujtogetes-pszichologiaja.html84 kilós daganat nőtt egy vietnámi férfi lábánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-84-kilos-daganat-nott-a-ferfi-laban.htmlMegsüketült a potencianövelőtől Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-megsuketult-a-potencianovelotol-hugh-hefner.html6 kilós tumort távolítottak el egy 21 éves lány állkapcsárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-6-kilos-tumort-tavolitottak-el-egy-21-eves-lany-allkapcsarol.htmlHihetetlen! Puszta kezével nyúl a forró olajba! Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-hihetetlen-puszta-kezevel-nyul-a-forro-olajba-foto.htmlNem jó a szex? Nemi betegséget kaphatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-buntudat-rossz-parkapcsolat-a-nemi-betegseg-lelki-okai.htmlA legveszélyesebb cipők, amelyek tönkreteszik a lábadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-a-legveszelyesebb-cipok-amik-tonkreteszik-a-labad.htmlÉltető erő és ellenség: a Naphttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-a-napsugarzas-jotekony-es-karos-hatasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.