Miután már az öltönyét sem tudta felvenni, a híres énekes drasztikus fogyókúrába kezdett.


Több mint 12 kilótól szabadult meg öt hónap alatt Tom Jones, csak és kizárólag életmódváltással. A híres énekes ugyanis karácsony után rádöbbent, hogy már az öltönye sem jön rá, ezért elhatározta, hogy lefogy. "Túl sok súlyt cipeltem magamon. Amikor nem jött rám az öltönyöm, az volt az a pont, mikor eldöntöttem, hogy valamit tennem kell" - mondta a 71 éves énekes. Jones alakjának ráadásul a karácsonyi pudingok sem tettek jót, sőt, egyenesen ezeket az édességeket hibáztatja a hatalmasra nőtt hasáért.

Forrás: AFPAz énekes végül egy dietetikus és egy könyv segítségével fogyott le, ami a mostanában egyre népszerűbb paleolit diétán alapul. "A könyv szerint az a legjobb a szervezetünknek, ha olyasmit eszünk, amit még az őskori vadászó-halászó elődeink fogyasztottak: húsokat, halakat és zöldségeket" -magyarázta a sztár.

A dietetikus egyébként rávette Jonest, hogy hagyjon fel az ivással is, ezért az énekes már hónapok óta semmilyen alkoholt sem fogyaszt.  "Elmondtam neki, hogy egy üveg vörösbort szoktam meginni a vacsorához. Nagyon meglepődött és visszakérdezett, hogy az egy üveget egyedül iszom-e meg... pedig meg sem említettem neki, hogy a bor a martini, a konyak és egy üveg pezsgő után következik."Szemét a mennyezettől a padlóig - A kóros gyűjtögetés pszichológiájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-szemet-a-mennyezettol-a-plafonig-a-koros-gyujtogetes-pszichologiaja.html 84 kilós daganat nőtt egy vietnámi férfi lábánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-84-kilos-daganat-nott-a-ferfi-laban.html Megsüketült a potencianövelőtől Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-megsuketult-a-potencianovelotol-hugh-hefner.html 6 kilós tumort távolítottak el egy 21 éves lány állkapcsárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-6-kilos-tumort-tavolitottak-el-egy-21-eves-lany-allkapcsarol.html Hihetetlen! Puszta kezével nyúl a forró olajba! Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-hihetetlen-puszta-kezevel-nyul-a-forro-olajba-foto.html Nem jó a szex? Nemi betegséget kaphatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-buntudat-rossz-parkapcsolat-a-nemi-betegseg-lelki-okai.html A legveszélyesebb cipők, amelyek tönkreteszik a lábadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-a-legveszelyesebb-cipok-amik-tonkreteszik-a-labad.html Éltető erő és ellenség: a Naphttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-a-napsugarzas-jotekony-es-karos-hatasai.html