Szempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárok

botox szépségipar szempilla világsztár kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szempillák botoxaként aposztrofált új kezelésnek köszönhetően hamarosan búcsút mondhatunk a szempillaspirálnak.




AFP
AFP

Christina Hendricks


A négyhónapos kezelés alatt naponta kell alkalmazni a szuszpenziót. A szer megduplázza a pillák sűrűségét, ráadásul 18 százalékkal sötétebbé és 25 százalékkal hosszabbá is varázsolja őket. A szuszpenziót egy olyan gyógyszerből fejlesztették ki, melyet eredetileg különféle szembetegségek, többek között zöldhályog kezelésére használtak. Gyártója pedig ugyanaz az amerikai gyógyszeróriás, amely a botoxot is előállítja.

Hendricks, a Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárja arról számolt be, hogy a kezelés nála már egy hónap után bevált. Korábban állandóan rengeteg sminket és műszempillát kellett viselnie, mert egyáltalán nem volt megelégedve a szempilláival. Azonban a terápiának hála ez már a múlté.


AFP
AFP

Claire Danes

Claire Danes azt állítja, nála annyira jól működött a kezelés, hogy vágatnia kellett a szempilláit.

A szempillanövesztő szuszpenzióból, melyet eredetileg ritkuló szempillájú középkorú nőknek szántak, piacra dobása óta máris több mint 2,5 millió üveggel adtak el az Egyesült Államokban.

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.