A szempillák botoxaként aposztrofált új kezelésnek köszönhetően hamarosan búcsút mondhatunk a szempillaspirálnak.


Az eljárás során egy folyékony szuszpenzióval kezelik a területet, amely serkenti a szempillák növekedését és sűrűsödését. Az Egyesült Államokban máris hatalmas népszerűségnek örvend - olyan sztárok esküsznek rá, mint Christina Hendricks, Claire Danes és Brooke Shields.AFP
Christina Hendricks


A négyhónapos kezelés alatt naponta kell alkalmazni a szuszpenziót. A szer megduplázza a pillák sűrűségét, ráadásul 18 százalékkal sötétebbé és 25 százalékkal hosszabbá is varázsolja őket. A szuszpenziót egy olyan gyógyszerből fejlesztették ki, melyet eredetileg különféle szembetegségek, többek között zöldhályog kezelésére használtak. Gyártója pedig ugyanaz az amerikai gyógyszeróriás, amely a botoxot is előállítja.

Hendricks, a Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárja arról számolt be, hogy a kezelés nála már egy hónap után bevált. Korábban állandóan rengeteg sminket és műszempillát kellett viselnie, mert egyáltalán nem volt megelégedve a szempilláival. Azonban a terápiának hála ez már a múlté.


AFP
Claire Danes

Claire Danes azt állítja, nála annyira jól működött a kezelés, hogy vágatnia kellett a szempilláit.

A szempillanövesztő szuszpenzióból, melyet eredetileg ritkuló szempillájú középkorú nőknek szántak, piacra dobása óta máris több mint 2,5 millió üveggel adtak el az Egyesült Államokban.

9 helyzet, amikor csak az alkohol segíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-az-alkohol-jotekony-hatasai.html Sarah Michelle Gellar testképzavarral küzdhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-sarah-michelle-gellar-testkepzavarral-kuzd.html Tóth Gabi: Nem csak azért vagyunk, hogy szórakoztassunkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111003-toth-gabi-es-dobo-kata-is-reszt-vett-az-egeszseg.html A nő, aki belehalhat, ha elalszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-a-no-aki-belehalhat-ha-elalszik.html Pajzsmirigybetegsége miatt 20 kilót hízott Mary Zsuzsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-pajzsmirigybetegsege-miatt-20-kilot-hizott-mary-zsuzsi.html 7 híresség, aki legyőzte a mellrákot!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-7-hiresseg-aki-legyozte-a-mellrakot.html Fluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.html Gyermekkorában megégett a mellkasa - új melleket és mellbimbót kapott Helénahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-helena-rekonstrukcios-mellplasztikaja-gyerekkori-egesi-serulesenek-muteti-korrigalasa.html