Mentőt hívtak kollégái a nyolcvannégy éves Kassai Ilonához, mert rosszul lett a szinkronstúdióban.

A kórházba fia, Ganxsta Zolee fuvarozta be a színésznőt. ,,A kisfiam vitt be a Honvédkórházba, infúziót kaptam, amitől lement a lázam és jobban lettem. Az orvosok azt akarták, hogy bent maradjak, mert szerintük veszélyes ilyen idősen ez a vírusfertőzés. Kaptam antibiotikumot, és bár gyengének érzem magam, nem engedhetem meg a betegeskedést. Nem szeretek panaszkodni, mert örülök, hogy van lehetőségem a nyugdíj mellett dolgozni, különben nem tudnám kifizetni a csekkeket. Sokan azt hiszik, hogy Zolinak segítek anyagilag, ezért hajszolom magam. Bár tehetném! De sajnos az a helyzet, hogy minden jövedelmem elmegy a saját magam és a lakásom fenntartására. Annyit tudok segíteni csupán a fiaméknak, hogy vigyázok az imádott kis unokámra, ha nem dolgozom. Zolikám hajtja magát, mindent elvállal, de örül, ha a saját részleteit fizetni tudja" - mesélte a Blikknek Kassai Ilona.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

,,Engem hívott a fiam, így délután háromtól hatig ott voltam a volt feleségem mellett, akit hiába kérték az orvosok és mi is, saját felelősségére lemondott a kórházi kezelésről. Sajnos az okát is tudom: mindenáron dolgozni akar" - mondta Zana József.

 

 

 

Életét vesztette egy 2 éves gyerek - nem kapott megfelelő kórházi ellátásthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120906-eletet-vesztette-egy-2-eves-gyerek-nem-kapott-megfelelo.html Tudtad? 22 évesen rákos daganatot találtak a népszerű magyar színész veséjénhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-22-evesen-rakos-daganatot-talaltak-meszaros-arpad-zsolt-vesejen-.html Biztató eredmények: gyógyítható lesz az AIDS?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-kutatasi-eredmenyek-biztatoak-10-even-belul-gyogyithato-lesz-az-aids.html Szívproblémákat okozhat a rúzshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120822-a-ruzsban-dezodorban-fogkremben-szappanban-talalhato-tartositoszerkent-hasznalatos-trikozin-vegyulet.html