Fiúként született Nicole Gibson, aki ma a legszebb női modellek között lép a kamera elé.

Teljesen lenyűgözte a közönséget Nicole Gibson, aki a londoni divathéten lépett kifutóra - pár nappal azután, hogy nemváltó műtéten esett át.

Forrás: Northfoto

A 32 éves modell, aki eredetileg Glen néven látta meg a napvilágot, a londoni Charing Cross Kórházban feküdt sebészkés alá, hogy végre ne csak lélekben, hanem testben is nővé válhasson. Nicole-nak hosszú ideje meggyőződése, hogy rossz testbe született, és lelke mélyén valójában egy lány lakik benne. Az elmúlt két évben nemcsak divatos ruhákra és hosszú szőke hajra tett szert, hanem hormonkezeléseknek is alávetette magát. Az átalakítás úgy tűnik, bejött neki, a divatvilág legalábbis odáig van érte.

Forrás: Northfoto

Gitároztam a saját agyműtétem közbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130530-egy-amerikai-zenesz-agymutete-kozben-gitarozott-parkinson-kor-miatt.html Két életmentő műtéten esett át Sas Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-sas-jozsef-humoristanak-eletmento-sziv-es-utoer-mutete-volt.html Súlyos műtétje volt a magyar sportolónakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130612-talmacsi-gabor-vilagbajnok-motorost-megmutottek-osszecsavaroztak-torott-sipcsontjat.html Műtétje óta először lépett a nyilvánosság elé Angelinahttp://www.life.hu/szorakozz/20130602-angelina-jolie-amerikai-szineszno-eloszor-lepett-nyilvanossag-ele-mutetje-ota.html