Megvan a legjobb ellenszer másnaposságra

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Denio Rigacci -
másnaposság burgonya ellenszer bulizás krumpli krumplipüré alkohol részegség étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt azt mondanád, a kellemetlen másnap ellen legjobb, ha nem is iszik az ember (amit nem tagadunk, valóban így van), eláruljuk: a titok a krumplipürében rejlik.

Felejtsd el a fájdalomcsillapítókat, és előzd meg a bajt még az első korty alkohol előtt. A Daily Mail szakértője, dr. Nick Read, brit gasztroenterológus és orvosi tanácsadó szerint a jól elkészített krumplipürénél nem létezik jobb ellenszer a másnaposság elkerülésére.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Denio Rigacci
Sokat ittál mégsem vagy másnapos? Baj van!http://www.life.hu/gyogyulj/20131227-a-macskajaj-nem-csak-kellemetlen-de-veszelyes-is-mert-sulyos-koncentralasi-zavarokat-okozhat.htmlSzépítő tippek másnapos arcbőrrehttp://www.life.hu/szepulj/20121221-frissulj-fel-a-szilveszteri-buli-utan-tippek-masnapos-arcborre.htmlA legjobb tippek másnaposságrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110612-szuper-tippek-masnapossag-ellen.htmlKészülj a szilveszterre - a legjobb tippek másnaposság ellen!http://www.life.hu/tested-lelked/20101228-keszulj-a-szilveszterre-a-legjobb-tippek-masnapossag-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.