Schumacher már nincs közvetlen életveszélyben

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
Michael Schumacher baleset gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még mindig kómában van Michael Schumacher, a Bild.de információi szerint először nyilatkoztak állapotáról kifejezetten pozitívan az orvosai.

Állítólag már nincs közvetlen életveszélyben Michael Schumacher. A hírről már a német RTL is beszámolt Explosive című műsorában. Az információkat egyelőre senki nem erősítette meg, így érdemes fenntartással kezelni.

Michael Schumacher legjobb pillanatai a galériában Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Michael Schumacher, aki épp élete legnagyobb csatáját vívja, december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet az Alpokban. Bár január első hétvégéjén úgy tűnt, állapota jobbra fordul, a hírek nem bizonyultak igaznak. Schumacherért, aki a napokban lett 45 éves, nemcsak a családtagjai, barátai és rajongói aggódnak, hanem volt versenytársai is. Nagy ellenfele, Mika Häkkinen például megható levelet írt neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.