Felébreszthetik a kómából Schumachert

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset Forma-1 Michael Schumacher mesterséges kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egybehangzó orvosi vélemények szerint hamarosan itt az ideje annak, hogy felébresszék a mesterséges kómából Michael Schumachert. 

Még mindig mesterséges kómában tartják Michael Schumachert a grenoble-i kórházban.Heinzpeter Moecke, német szakorvos szerint ugyanakkor hamarosan itt lenne az ideje felébreszteni a Forma-1 hétszeres világbajnokát.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

„Minél hamarabb ébresztenek fel valakit a mesterséges kómából, annál gyorsabban normalizálódik a tesműködése és a légzése” idézi a Bildet a Sport24.

A Forma-1 történetének egyik legsikeresebb pilótája december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet, egészségi állapotáról azóta is ellentmondásos hírek látnak napvilágot.

8 kérdés Schumacherről - és a válaszokhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140109-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-allapotarol-8-kerdes-es-valasz.htmlNem a tempó okozta Schumacher balesetéthttp://www.life.hu/legykepben/20140108-michael-schumacher-volt-forma-1-pilota-lassan-haladt-sibalesetekor-a-fejkameras-felvetelek-szerint.htmlEllentmondásos hírek Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140107-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-allapotarol-ellentmondasos-hirek-terjednek.htmlMika Häkkinen gyönyörű levelet írt Schumachernekhttp://www.life.hu/szeress/20140105-mika-h-kkinen-gyonyoru-levelet-irt-egykori-rivalisanak-michael-schumachernek.htmlNem változott Schumacher állapotahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140104-nem-valtozott-schumacher-allapota-ezt-menedzsere-sabine-kehm-mondta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.