Egyre jobban van Bajor Imre

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv -
agydaganat Bajor Imre járás színész beszéd egészség fájdalom kezelőorvos kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már járni és beszélni is tud a nagybeteg Bajor Imre. A színész fájdalmai enyhültek, állítja kezelőorvosa, aki mindent megtesz páciense gyógyulásáért.

Az agydaganattal küzdő művész kezdi derűsebben látni a világot, amióta egyre jobb az állapota – írja a Blikk.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

„Bizakodóak vagyunk, mert Imre állapota szépen javul. Már a saját lábán jár, és a beszéde is folyékonyabb. A kezelések előtt ugyanis már azzal is gondjai akadtak" – árulta el a dr. Vargha Zoltán, a Bajor felépülését segítő természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetője, aki azt is hozzátette, a színésznek óriási megkönnyebbülés, hogy hónapok óta tartó rettenetes fájdalmai jelentősen enyhültek. Emiatt a kedve is sokkal jobb, mint egy hónapja volt, amikor elkezdték rajta a kezelést.

„Már nem a lemondás jellemzi Imit, hanem a harc. A szakorvosokkal konzultálva végezzük a kezeléseket, és úgy tűnik, ez a jó irány. A speciális terápiának köszönhetően egyelőre nem növekedtek tovább a daganatok. Ez pedig mindenképp bizakodásra ad okot!" – tette hozzá az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.