Édesapja halála óta nem eszik húst Szabó Zsófi

Forrás: facebook/Szabó Zsófi -
pszichológus Szabó Gyula hús Szabó Zsófi táplákozás trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyász egészen különös változásokat indíthat el a hozzátartozókban - a Jóban Rosszban Bettyje a szeretett színész édesapa, Szabó Gyula halála óta nem kívánja a húst.

"Ez egy hárítási mechanizmus, amely azt is jelzi, hogy a művésznő vélhetően még nem tette túl magát a szeretett édesapja elveszítésének traumáján" - magyarázta dr. Rusz Edit pszichológus a jelenséget a Blikkben.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

"Eddig nem gondolkodtam azon, hogy milyen lelki háttere lehet a húsfogyasztás elhagyásának, de lehet benne valami" - válaszolta Zsófi, és elújságolta, főleg sajtos rakott zöldséges finomságokkal került újra egyensúlyba, és a rakott zöldbab az egyik legnagyobb kedvence. A még mindig sportosan rövid hajú színésznő edzéssel is karbantartja a testét, lelkét.

5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140807-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-egy-szikla-tetejen-pozolt-eletveszelyes-magassagban.htmlA Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.TV + Bulvár--Volt szerelme vigasztalja Szabó Zsófithttp://www.life.hu/intim/20140722-szabo-zsofit-a-joban-rosszban-szineszet-volt-szerelme-kollegaja-baronits-gabor-szinesz-vigasztalja.htmlEgyre többször látni Szabó Zsófit volt szerelme, Baronits Gábor oldalán. Nem csoda, hogy elindultak a találgatások: a két színész újra összemelegedett?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.