Az egészség megőrzésének vagy visszaszerzésének szempontjából nagyon fontosak azok a hétköznapi esetek, amikor egy-egy olvasó osztja meg a betegségével kapcsolatos történetek. Ezek az írások talán segíthetnek abban, hogy valaki más időben figyeljen fel a tünetekre, elváltozásokra, vagy éppen arra ösztökéli, hogy vállalja be végre a régóta halogatott szűrést. A kisgyerekeket érintő látványos elváltozások, ilyen az ekcéma is, természetesen nagyobb figyelmet kapnak a szülők részéről. Ez a történet erről szól.

"Másfél éves kisfiam egész teste (a pocakja kivételével) ekcémás lett. A fején kezdődött, nagyon durva volt, de szinte teljesen elmúlt a gyógyszertári sampon és napraforgóolaj hatására, sajnos azonban mindig kiújul. A testét viszont nem tudtam, mivel kezeljem (a sampon a fejére is csak látszatmegoldás volt). Nagy nehezen egy barátnőm javasolt pár trükköt, ami nálunk is bevált" - írta le kisfia betegségének kezdetét egy anyuka.

Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy bizonyos ételfélék, gyümölcsök és zöldségek kiiiktatás a baba étrendjéből jelentős javulást eredményezett. De, hogy melyek ezek a táplálékok, hogy mi maradhat a baba tányérján, valamint a teljes történetet, a napidoktor.hu oldalán olvashatod el.

Mondd el te is a történeted!
Minden megosztott információ reményt, segítséget, tippet adhat valakinek a gyógyulásra. Oszd meg a történeted, megoldásod a felépülésre, hogy embertársaid erőt meríthessenek általa saját gyógyulásukhoz. Segítsd történeteddel mások gyógyulását! Írj ide!