Schumacher orvosa kezeli Bianchit

Forrás: AFP/Alexander Klein -
idegsebész Japán Nagydíj Forma-1 Japán orvos Michael Schumacher baleset Jules Bianchi fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.

A legjobb kezekbe került Jules Bianchi. A vasárnapi Japán Nagydíjon balesetet szenvedő pilótát a Mirror jelentései szerint Michael Shumacher egykori idegorvosa, Gérard Saillant kezeli.

Forrás: AFP/Alexander Klein

A világhírű francia orvos rögtön másnap Yokkaichiba repült, hogy az elmúlt 20 év legsúlyosabb Forma-1-es balesetét szenvedő Bianchin segítsen. A hírek szerint sok a hasonlóság Schumacher és Bianchi szerencsétlensége között: a baleset után mindketten eszméletüknél voltak még egy darabig, mindkét Forma-1-es versenyző súlyos agysérülést szenvedett, ami miatt gyors életmentő beavatkozáson kellett átesniük.

Az elmúlt 20 év legsúlyosabb balesete

Jules Bianchi, a Marussia Forma-1-es pilótája a szuzukai futam 41. körében csúszott ki a pályáról és egy munkagépnek ütközött. A versenyzőt eszméletlen állapotban, súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. A család hivatalos közleményét Bianchi állapotáról IDE kattintva olvashatod el.
Sokat javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/drlife/20141006-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-allapota-javult-jean-todt-szerint.htmlA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt a múlt héten meglátogatta Michael Schumachert, akit jelenleg svájci otthonában kezelnek. A francia szakember elmondása szerint javult a hétszeres világbajnok állapota - írja az L’Equipe című francia sportmagazin nyomán a motorsportal.hu. Dr. Life--Kritikus, de stabil Jules Bianchi Forma-1-es pilóta állapotahttp://www.life.hu/drlife/20141006-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-allapota-kritikus-de-stabil-a-baleset-utan-egy-nappal.htmlKritikusnak, de stabilnak nevezte Jules Bianchi állapotát Matteo Bonciani, az F1 szóvivője. A francia pilóta vasárnap szenvedett súlyos balesetet.Dr. Life--Jules Bianchi túl van az első műtéten - önállóan lélegzikhttp://www.life.hu/drlife/20141005-jules-bianchi-a-forma-1-pilotaja-sulyos-fejserulest-szenvedett.htmlEszméletlen állapotban vitték kórházba és megműtik a francia Jules Bianchit, aki súlyos balesetet szenvedett vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Japán Nagydíján- adta hírül az MTI.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.