Mindenhol jó, de legjobb otthon. Tudja ezt jól a terhességi rosszullétektől szenvedő brit hercegné is, aki otthon próbál helyrejönni.

Szülei otthonában próbál helyrejönni Katalin. Cambridge hercegnője a hírek szerint még mindig szenved a terhességi rosszullétektől, amelyek miatt több hivatalos királyi programját le kellett mondania – többek között az első szólóútját Máltára, amelyen férje, Vilmos herceg képviselte végül.

Forrás: AFP/David Cheskin

„Ha nem vagy jól, hol máshol éreznéd magad a legjobban, ha nem otthon az anyukáddal, ugye? Amikor ott van, Kate csak pihen és a kanapén ücsörög, nem kell foglalkoznia a személyzet dolgaival és minden mással, ami a szobákkal teli palota körül akadna" – magyarázta a People magazinnak a hercegnő egyik közeli barátja (nahát, megint egy barát!).

Katalin hercegnő és Vilmos herceg szeptember elején jelentették be a nagy hírt, miszerint második gyermeküket várják. Ahogyan György herceggel való terhességét, úgy a mostanit is nehezen viseli a hercegnő, aki súlyos rosszullétei miatt sorban mondja le hivatalos megjelenéseit. Pedig múltkor még úgy volt, már sokkal jobban érzi magát. Reméljük, hamarosan tényleg így lesz.

Mi az a csillapíthatatlan terhességi hányás?
A hányinger, hányás és émelygés a terhesség bizonyos szakaszában teljesen normális jelenség, ha azonban gyakorivá válik, azonnal orvoshoz kell fordulnia a kismamának. A témáról ITT írtunk bővebben.