Saját kezűleg kötötte parókáját egy nagymama – az internet sztárjává tette

Forrás: Twitter/Rosemary Capitolo -
paróka petefészekrák nagymama unoka jelmez haj rák kemoterápia Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosemary Capitolo kemoterápiája következtében veszítette el a haját. A 71 éve hölgy halloweenra szánta a nem mindennapi frizurát, amelyet később hétköznapokra is hordani kezdett.

Rosemary Capitolót nem abból a kesergős fajtából faragták. A 71 éves nagymama, aki petefészekrákkal küzd, először halloweeni jelmez gyanánt kötötte magának tavaly azt a parókát, amelyet később hétköznapokra is hordani kezdett – miután a kemoterápia következtében kihullott a haja.

Forrás: Twitter/Rosemary Capitolo

Rosemary nem mindennapi „frizurája" akkor vált igazi internetszenzációvá, amikor unokája, Megan Shone megosztotta a nagymamájával készült közös képét. Ezzel a hozzáállással biztosak vagyunk benne, hogy hamar fel fog épülni!

Petefészekrák - egy öröklődő tragédia

Jelenleg 10 génről ismert, hogy hajlamosíthat az emlő- és petefészekrákra, Angelina Jolie ezek közül kettőt tett igazán ismertté. Bárki hordozhatja őket, ám a korai felismerés már önmagában is életet menthet - a témáról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.