Már régóta sejtjük, hogy a máig fitt énekes mögött (nem is nagyon rejtve) ott kell keresni a nőt... Klárika egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy párja egészségét óvja, akár egy-két szúrás árán is...

"A korom miatt is állandó kontroll alatt vagyok, hiszen az utóbbi néhány évben volt egy-két gondom, de természetesen boldogan részt veszek a szűréseken. Két évvel ezelőtt volt az első problémám, epekő epehólyag gyulladást idézett elő, amit az utolsó pillanatban fedeztek fel, nagy szerencsémre tökéletesen sikerült meggyógyulnom. Viszont egy kicsit ráment a májamra, de azt szintén megúsztam. Ebben az évben pedig a csípőmmel küszködök, de ezt is le fogom győzni. Úgy élek, hogy minél egészségesebb legyek, de ehhez megkapom a segítséget orvosoktól" - mesélte Korda György.

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

És persze Klárikától, aki így mesélt védőangyali szerepéről: "Természetes, hogy a páromra odafigyelek, olyan, mintha az én testem lenne. Mindig figyelmeztetem, hogy be kell venni a gyógyszert, és kontrollra kell menni. Cukrot egyáltalán nem használok, mézet és sovány tejet teszek a kávéba. Valamikor megbolondulunk, és jön a citromfagyi, de azt is mértékkel. Nálunk nem probléma a cigaretta és az alkohol, Gyurim sok évvel ezelőtt leszokott a dohányzásról. Az étkezésre oda kell figyelni, hazudik az, aki azt mondja, nem szeret enni, de odafigyelünk, igyekszünk kordában tartani az étvágyunkat. A minőségre is nagyon figyelek, nem eszünk nehéz ételeket. Szeretjük a zöldségeket, gyümölcsöket. Laborvizsgálatokat rendszeresen csináltatok, ha a labor nem jó, akkor pedig megyünk további vizsgálatokra."

A népszerű sztárpár abból az alkalomból mesélt az egészségük megóvásáról, hogy hétvégén ők is ott lesznek a Lurdy Egészségnapon, ahol igazi sztárparádé várható, hiszen Keresztes Ildikó, Balázs Klári, Korda György, Király Viktor, Nagy Feró, Takáts Tamás és Berki Artúr is fellép az egyedülálló rendezvényen. November 8-án számtalan szűrővizsgálaton díjmentesen vehetnek részt az érdeklődők, ráadásul koncerteken, előadásokon, színes programokkal kapcsolódhat ki az egész család.