Infarktusa után egy hónappal munkába áll Hajdú B. István

Forrás: [origo] -
szívderítő Hajdú B. István sportriporter szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírta a hosszú tétlenséget a sportriporter: a jövő keddi, Oroszország elleni barátságos futballmeccsről már ő tudósít a Magyar Rádióban.

Október közepén kapott szívinfarktust Hajdú B. István. Szerencsére időben kórházba került, életmentő műtétet hajtottak végre rajta és a rehabilitációja is szépen alakul. A sportriporter a Borsnak elmondta, várhatóan a jövő hét elején már végleg otthon lesz. "Egyre jobb erőben vagyok, remélem, váratlan esemény nem jön közbe. Gyógytornászhoz járok, a szobakerékpározás pedig nagyban segít a további gyógyulásban" - mesélte.

Forrás: [origo]

Focizás közben lett rosszul

Hajdú B. Istvánt október 19-én szívinfarktussal vitték be a Budai Irgalmasrendi Kórházba. Azonnal megműtötték, a beavatkozás 30 percig tartott. Egy vérrögöt is eltávolítottak az egyik érből. A Life.hu kérdésére, hogy mennyire volt súlyos az infarktus, István azt felelte, van ennél súlyosabb és kevésbé súlyos eset is. "Már azzal is elégedett vagyok, hogy élek" - jegyezte meg akkor.

Továbbra is Japánban ápolják Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141030-bianchi-forma-1-es-pilotat-a-mie-egyetemi-korhazban-jokkaicsiben-kezelik-nem-szallitjak-at.htmlA minap arról szóltak a hírek, hogy Bianchit átszállítják Lausanne-ba, ahol Schumacher orvosa kezeli majd, ám ezeket az információkat most cáfolják - írja a telesport.hu. Dr. Life--Hallhatna, de nem akar Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20141030-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno-nem-hasznal-hallokeszuleket.htmlFanni még alig volt hétéves, amikor az orvosai azt javasolták a családjának, hogy próbáljanak meg egy olyan implantátumot, amellyel hallhat. Bár azt nagyon élvezte, amikor először hallotta édesanyja hangját, de később mégis az örök csend világa mellett döntött. Dr. Life--Kozsó felébredt a kómábólhttp://www.life.hu/drlife/20141026-kozso-az-amokfutok-zenesze-agymuteten-esett-att-szentmiset-tartottak-erte.htmlAhogy megírtuk, kórházban fekszik az Ámokfutók frontembere Kozsó. A zenész állapota még mindig válságos, úgy tudni, több hétig intenzív osztályon lesz, de orvosai már felébresztették a kómából.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.