Az életéért küzd Erdei Zsolt édesanyja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ökölvívás daganat Celeb vagyok, ments ki innen! rák (betegség) Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja felépüléséért imádkozik Madár. Az asszony súlyos beteg, de a sportoló reméli, még húsz évig él az anyukája. 

Erdei Zsolt alig van túl élete egyik legnehezebb időszakán, amikor a koraszülött kislányáért kellett aggódnia, most újabb hatalmas csapás érte a bokszolót. Édesanyjánál ugyanis négy éven belül immár harmadszorra újult ki a rákos daganat. Bár az asszonyt - amint diagnosztizálták nála a betegséget - azonnal megműtötték, Madár már csak a csodákban hisz és reménykedik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Madár édesanyjánál másfél hónapja kezdődtek a fejfájások, akkor elmentek orvoshoz és megkapták a döbbenetes hírt. Nem először kellett szembenézniük a helyzettel, először mellrákban szenvedett az édesanyja, majd miután szerencsésen felgyógyult belőle, hónapokkal később egy tüdőröntgen során áttétet találtak nála, amit újabb kemoterápia követett.

"Az a legborzasztóbb, hogy nem tudok segíteni neki. A többórás agyműtét során végig az járt a fejemen, bárcsak vállalhatnám helyette a műtétet, és én feküdnék a műtőasztalon, hogy tehessek érte valamit. Persze nem szeretnék halálos beteg lenni, nem erről van szó, de a szenvedéseit átvállalnám" - nyilatkozta a Bestnek Madár.

A sportoló elmondta, már sokan megkeresték a családot mindenféle csodamódszerrel, ami állítólag segített volna a rák legyőzésében, de nem akarták befolyásolni a mamát abban, hogy mit tegyen vagy ne tegyen meg a gyógyulása érdekében. A 66 éves asszony éppen most ment volna ki Angliába a lányához, hogy kipróbáljon egy kísérleti gyógyszert, de sajnos a műtét miatt ez a terv meghiúsult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.