Kourtney Kardashian úgy döntött, hogy húgát, Kimet követve ő is méhlepényt eszik és így próbál lefogyni a szülés után. Juj!

A nemrég szült Kourtney Kardashian alaposan dokumentálja szülés utáni diétáját az Instagram profilján. Hétvégén tette közzé a "Nyami, méhlepénykapszulák" című fotóját, amin tényleg két elég furcsa kinézetű hatalmas kapszula látható. Kourtney szerint nagyon jót tesz a méhlepény elfogyasztása, és szomorú lesz, ha elfogynak a kapszulák.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A sorozatsztár January Jones és Holly Madison, Playboy-modell is a placenta-fogyasztók táborát erősítették, no és a híresség húga, Kim Kardashian is. Úgy tűnik, a fura szokás családban marad...

Te megennéd a méhlepényed?
Korábbi cikkünkből kiderül , hogy az igazi méhlepényevők egy friss darab placentát összeturmixolnak némi gyümölccsel, és vígan kikanalazzák egy tálból. A kevésbé merészek megfőzik vagy kiszáríttatják. Annyira elterjedt ma már ugyanis ez a módszer, hogy külön cégek léteznek - persze egyelőre csak Amerikában és Angliában -, melyek a megfelelően kiszárított és porrá tört méhlepényt kapszulákba töltik, és így az anyuka úgy fogyaszthatja, hogy nem találkozik a véres valósággal.
 
Nem a méhlepényevés a legnagyobb őrültség a szülés körül. A legbizarrabbakat itt gyűjtöttük össze.