Méhlepényt eszik Kourtney Kardashian - így fogy a szülés után

diéta Kourtney Kardashian fogyókúra méhlepény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian úgy döntött, hogy húgát, Kimet követve ő is méhlepényt eszik és így próbál lefogyni a szülés után. Juj!

A nemrég szült Kourtney Kardashian alaposan dokumentálja szülés utáni diétáját az Instagram profilján. Hétvégén tette közzé a "Nyami, méhlepénykapszulák" című fotóját, amin tényleg két elég furcsa kinézetű hatalmas kapszula látható. Kourtney szerint nagyon jót tesz a méhlepény elfogyasztása, és szomorú lesz, ha elfogynak a kapszulák.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A sorozatsztár January Jones és Holly Madison, Playboy-modell is a placenta-fogyasztók táborát erősítették, no és a híresség húga, Kim Kardashian is. Úgy tűnik, a fura szokás családban marad...

Te megennéd a méhlepényed?

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy az igazi méhlepényevők egy friss darab placentát összeturmixolnak némi gyümölccsel, és vígan kikanalazzák egy tálból. A kevésbé merészek megfőzik vagy kiszáríttatják. Annyira elterjedt ma már ugyanis ez a módszer, hogy külön cégek léteznek - persze egyelőre csak Amerikában és Angliában -, melyek a megfelelően kiszárított és porrá tört méhlepényt kapszulákba töltik, és így az anyuka úgy fogyaszthatja, hogy nem találkozik a véres valósággal.
Nem a méhlepényevés a legnagyobb őrültség a szülés körül. A legbizarrabbakat itt gyűjtöttük össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.