"Nem akartam megölni a péniszét" - Nem gondolta át tettét a bosszúszomjas lány

Forrás: Thinkstock -
pénisz szexvideó Dél-Afrika műtét videó felvétel savtámadás leöntés kénsav
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dél-afrikai férfi felvette, majd a világhálóra is feltöltötte azt a videót, amelyen barátnőjével szexel. A videóról a lány nem tudott, amikor azonban felfedezte, dühében kénsavat öntött barátja ölébe.

Az egész világsajtót bejárta a hír, amely szerint egy dél-afrikai lány kénsavval tette tönkre barátja férfiasságát januárban, amiért az felvette, majd feltöltötte a világhálóra szeretkezésüket.

Forrás: Thinkstock

A lány az osztálytársaitól hallott a videóról, ám egészen addig azt hitte, csak viccelnek vele, amíg a saját szemével nem látta a felvételt. Khoza bizonyára egy életre megtanulta a leckét: a fiatal férfi a hírek szerint annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy soha többé nem tudja már használni péniszét és örülhet, hogy életben maradt.

Ennek ellenére mégsem tervezi bíróság elé vinni az ügyet, mivel állítása szerint „ettől még nem jön helyre a férfiassága", a lánynak tönkretenné a jövőjét, neki pedig semmi kedve bírósági tárgyalásokra járnia. Khoza jelenleg egy csövön keresztül tud vizelni és további műtétek várnak rá.

Savfürdő a bűnös, engedetlen asszonyoknak

A kén- és sósav szó szerint lemarja a bőrt és az izomszövetet a test azon területéről, amellyel érintkezik, sokszor egészen a csontig is hatol. A savazás célja nem csupán a fájdalom okozása, hanem a megszégyenítés, a stigmatizálás - a Life.hu korábban ITT járta körbe ezt a borzalmas jelenséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.