Egy dél-afrikai férfi felvette, majd a világhálóra is feltöltötte azt a videót, amelyen barátnőjével szexel. A videóról a lány nem tudott, amikor azonban felfedezte, dühében kénsavat öntött barátja ölébe.

Az egész világsajtót bejárta a hír, amely szerint egy dél-afrikai lány kénsavval tette tönkre barátja férfiasságát januárban, amiért az felvette, majd feltöltötte a világhálóra szeretkezésüket.

Forrás: Thinkstock

A fiatalkorúsága miatt meg nem nevezett középiskolás lány a Sapa hírügynökségnek mondta el: nem akarta megölni a férfi péniszét (!), pusztán móresre akarta tanítani és megmutatni, rossz lánnyal kezdett kekeckedni. „Mérges voltam, és azt akartam, ő is tudja, milyen fájdalmat okozott nekem" – magyarázta a tinédzser, aki a 25 éves Humphrey Khoza törzshelyén, egy baráti sörözés közben öntötte le kénsavval a srác ölét.

A lány az osztálytársaitól hallott a videóról, ám egészen addig azt hitte, csak viccelnek vele, amíg a saját szemével nem látta a felvételt. Khoza bizonyára egy életre megtanulta a leckét: a fiatal férfi a hírek szerint annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy soha többé nem tudja már használni péniszét és örülhet, hogy életben maradt.

Ennek ellenére mégsem tervezi bíróság elé vinni az ügyet, mivel állítása szerint „ettől még nem jön helyre a férfiassága", a lánynak tönkretenné a jövőjét, neki pedig semmi kedve bírósági tárgyalásokra járnia. Khoza jelenleg egy csövön keresztül tud vizelni és további műtétek várnak rá.

Savfürdő a bűnös, engedetlen asszonyoknak
A kén- és sósav szó szerint lemarja a bőrt és az izomszövetet a test azon területéről, amellyel érintkezik, sokszor egészen a csontig is hatol. A savazás célja nem csupán a fájdalom okozása, hanem a megszégyenítés, a stigmatizálás - a Life.hu korábban ITT járta körbe ezt a borzalmas jelenséget.