Corinna kitartását dicsérik Schumacher orvosai. Az asszony több mint egy éve mindent megtesz annak érdekében, hogy férje felépüljön. 

Schumacher már az otthonában gyógyul, de a hírek szerint nem tud beszélni és járni sem. Corinna azonban bámulatos erővel küzd azért, hogy a volt sportoló egészsége javuljon.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

"Csodálom őt a bátorságáért" - jelentette ki Jean Francois Payen, annak a grenoble-i kórháznak az orvosa, ahol Schumacher több életmentő műtéten is átesett a balesete után. "Corinna a kezdetektől tisztában volt vele, hogy mennyire hosszú és nehéz út áll a férje előtt. Ő nagyon elkötelezett, mindent megtesz Michael gyógyulásáért" - írja a motorsport

Ahogy megírtuk, a sportoló felesége egy kisebb klinikát rendezett be svájci otthonukban. Ápolókat és gyógytornászokat fogadott, akik éjjel-nappal a férje mellett vannak. Michael Schumacher gyógyításának költségei már elérik a 14,5 milliárd forintot, s ki tudja mennyi pénzt emészt még fel, hiszen évekig is eltarthat a gyógyulása. "A súlyos fejsérülést szenvedő embereknél az első hetekben az a legfontosabb, hogy túléljék a balesetet. A rehabilitáció első szakaszában az a cél, hogy az alapvető feladatokat megtanítsák a betegnek. A teljes felépülés azonban évekig is eltarthat" – mondta a lapnak Payen doktor.