Gégemetszést hajtottak végre Bobbi Kristina Brownon

Forrás: AFP/Maury Phillips -
lélegeztetőgép műtét gégemetszés család állapot Bobbi Kristina Brown Bobby Brown beavatkozás Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a beavatkozás, a források szerint Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota továbbra is kritikus.

Immár harmadik hete, hogy Bobbi Kristina Brownt élettársa, Gordon és egy barátja találta meg eszméletlenül a fürdőkádjában. A három éve elhunyt Whitney Houston és Bobby Brown közös gyermeke állapota azóta is kritikus, a nemrég közölt jó hírrel ellentétben a People magazin információi szerint továbbra sem történt semmilyen változás az állapotában.

Forrás: AFP/Maury Phillips

Az NBC News szerint a beavatkozásra azért is volt szükség, mert a család szeretné, ha Bobbi Kristinát orvosai hamarosan felébresztenék a három hete tartó kómából, ezért fokozatosan vonják meg tőle azokat a gyógyszereket, amelyekkel mesterséges kómában tartják.

Sosem látott videó Whitney Houston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140129-whitney-houston-2012-ben-elhunyt-enekesno-es-bobby-brown-sosem-latott-eskuvoi-videojat-fedezte-fel.htmlAz elhunyt énekesnő és férje, Bobby Brown intim tánca látható az 1992-es felvételen.TV + Bulvár--Komoly műtéten esett át Terry Black - hátfali szívinfarktusa volthttp://www.life.hu/drlife/20150216-terry-black-egykori-transzvesztita-eloadomuvesz-hatso-fali-infarktust-kapott-muteni-kellett.htmlAz egykori transzvesztita előadóművésznek mostantól két születésnapja lesz, mivel nemrég egy nagyon komoly műtéten esett át. Dr. Life--Bobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták http://www.life.hu/news/20150213-bobbi-kristina-brown-autobalesetet-szenvedett-nehany-nappal-azelott-hogy-megtalaltak.htmlKét ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. News--Whitney Houston családja kiborult: nem tisztelik az elhunyt énekesnő emlékét?http://www.life.hu/news/20141210-whitney-houston-csaladja-kiborult-stacy-francis-miatt-nem-tisztelik-whitney-houston-emleket.htmlStacy Francis is szerepelni fog a Whitney Houston tiszteletére indított valóságshowban – pont az a nő, aki nem sokkal a díva halála előtt csúnyán összeveszett az énekesnővel.News--Továbbra is kómában van Whitney Houston lánya – Íme, édesapja hivatalos közleménye állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20150202-bobbi-kristina-brown-allapotarol-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-edesapja-bobby-brown.htmlTovábbra is aggasztó Whitney Houston lányának állapota. Édesapja, Bobby Brown szívszorító hivatalos közleményében a rajongók megértését és támogatását kéri.Dr. Life--Esztergályos Cecília számára megváltás volt a műtéthttp://www.life.hu/drlife/20150206-napidoktor-esztergalyos-cecilia-megvaltas-volt-a-mutet.html"Tavaly év végén kaptam csípőprotézist, amit egy többórás műtéttel operáltak a testembe. De ez a műtét igazi megváltás volt az előző hetek pokoli fájdalmai után" - így kezdte történetét a művésznő.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.