Az énekes és barátnője több hónapra a tengerentúlra utazott annak reményében, hogy onnan már egészségesen tér haza Kozso.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsót intenzív osztályon ápolták, ahol keményen küzdött az életéért. A kezelés végül sikerrel járt, és a zenész felébredt a kómából. Majd jó hírek érkeztek Kozso felől, aki bár sokat fogyott, sikerült megerősödnie olyannyira, hogy látogatókat is tudott fogadni. Egyik legjobb barátja, Várkonyi Attila DJ folyamatosan tartotta vele a kapcsolatot, most pedig azt is elárulta a Blikk-nek, hogy az Ámokfutók frontembere párjával, Keirával Amerikába utazott rehabilitációra, ahonnan csak nyáron jönnek majd vissza.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"A hír igaz, Amerikában van Kozso. Nagyon örülök, hogy most már sokkal jobban érzi magát" – erősítette meg a lapnak az ismert DJ, Várkonyi Attila, aki február 9-én még itthon köszöntötte az akkor 50 éves Kozsót. „Nagyon várom vissza, hogy tovább tudjuk folytatni a közös munkát. Tényleg büszke vagyok rá, nehéz hónapok vannak mögötte, és ő végig nagyon tartotta magát" – magyarázta a lemezlovas, aki arról nem árult el részleteket, pontosan hol és mivel tölti az idejét az énekes. Nem nehéz azonban kitalálni, mi lehet az oka annak, hogy ilyen messzire ment.