Kozso Amerikába utazott – ott folytatják rehabilitációját

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
rehabilitáció agyvérzés kóma Ámokfutók Várkonyi Attila Amerika kórház Dj Dominique gyógyulás Kozso kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és barátnője több hónapra a tengerentúlra utazott annak reményében, hogy onnan már egészségesen tér haza Kozso.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsót intenzív osztályon ápolták, ahol keményen küzdött az életéért. A kezelés végül sikerrel járt, és a zenész felébredt a kómából. Majd jó hírek érkeztek Kozso felől, aki bár sokat fogyott, sikerült megerősödnie olyannyira, hogy látogatókat is tudott fogadni. Egyik legjobb barátja, Várkonyi Attila DJ folyamatosan tartotta vele a kapcsolatot, most pedig azt is elárulta a Blikk-nek, hogy az Ámokfutók frontembere párjával, Keirával Amerikába utazott rehabilitációra, ahonnan csak nyáron jönnek majd vissza.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"A hír igaz, Amerikában van Kozso. Nagyon örülök, hogy most már sokkal jobban érzi magát" – erősítette meg a lapnak az ismert DJ, Várkonyi Attila, aki február 9-én még itthon köszöntötte az akkor 50 éves Kozsót. „Nagyon várom vissza, hogy tovább tudjuk folytatni a közös munkát. Tényleg büszke vagyok rá, nehéz hónapok vannak mögötte, és ő végig nagyon tartotta magát" – magyarázta a lemezlovas, aki arról nem árult el részleteket, pontosan hol és mivel tölti az idejét az énekes. Nem nehéz azonban kitalálni, mi lehet az oka annak, hogy ilyen messzire ment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.