A színész arról vallott, hogy a megfeszített munkatempó miatt, rosszullétek gyötörték, amelyek egyértelműen a szívinfarktus előjelei voltak.

Nemrég Kalapka Györgyöt szállították rohammentővel kórházba, most pedig Reviczky Gábormondta el, hogy valószínűleg két kisebb infarktust is kihordott lábon – írja a Story.

Fotó: Bielik István - Origo

„Mindkétszer az autópályán hazafelé kellett lehúzódnom az útról, mert kivert a víz és képtelen voltam vezetni. Az a gyanúm, hogy mindkétszer enyhe szívinfarktusom volt. Egy orvos barátommal már meg is beszéltem, hogy kivizsgál, mert ha tényleg az volt a probléma, azt utóbb is jelzi a gép" – magyarázta a színész.

Reviczky Gábor: 33 évig teljesen félreismertek
A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színész színházi szerepei mellett számos magyar filmben és sorozatban feltűnt már, a március 15-én startoló Kossuthkifli-ben Swappach Ferdinánd tanácsost alakítja majd. Reviczky Gábor elmondta, hogy miért örült annyira Rudolf Péter felkérésének és melyik jelenete maradt számára a legemlékezetesebb. A színésszel az Origó újságírója beszélgetett, amelyet itt olvashatsz el.
A húszévesek is veszélyben
Ahogy a Life.hu cikkében olvashatod , a szív és érrendszer megbetegedései egyre fiatalabb korosztályban jelentkeznek, nem ritka a negyven év alatti páciens, de extrém esetben akár a huszas korosztály tagjai is érintettek lehetnek.