Angelina Jolie nyolc családtagját veszítette el rákos megbetegedésben

Forrás: AFP/Safin Hamed -
Brad Pitt nagymama édesanya halál rákos megbetegedés színésznő családtag nagybácsi unokatestvér rokon elvesztése nagynéni Angelina Jolie dédnagymama halálos kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látni, hogyan betegednek meg, majd végez a szeretteinkkel a halálos kór, egészen más, mint olvasni róla a lapokban – és ezt Angelina Jolie is nagyon jól tudja.

Nem ok nélkül retteg a halálos kórtól Angelina Jolie: a 38 éves színésznőnek összesen nyolc rokona vesztette életét rák következtében – írja a DailyMail.

Forrás: AFP/Safin Hamed

Mint a brit lap cikke alapján kiderült, a világsztár édesanyján, Marcheline Bertrandon túl két nagynénje, Debbie Martin és Stella Laws, unokatestvére, Francine, nagyapja, Rolland Bertrand, valamint nagybátyja, Raleigh is daganatos megbetegedés következtében hunyt el. Nagymamája 45 évesen, dédanyjával 53 évesen végzett a petefészekrák.

Angelina Jolie a napokban esett át petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétjén, két évvel a dupla masztektómiája után. Brad Pitt feleségénél egy génvizsgálat során derült fény arra, hogy 87% esélye van mellrákra, 50% valószínűsége pedig a petefészekrák kialakulására, ezért döntött a kockázatcsökkentő operáció mellett. Tette egyik részről hatalmas felháborodást váltott ki egy hírességből - kattints ide, ki és miért sérelmezte a színésznő operációját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.