A lengyel ápolócica a net legújabb sztárja

Forrás: Facebook/Radamenes -
menhely állat cica beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lengyel menhelyre befogadott macska a gyógyuló cicáknak és kutyusoknak "nyújt támaszt".

Rademenest előző gazdái súlyos betegen vitték be tavaly ősszel egy menhelyre a lengyel Bydgoszcz városában, azzal, hogy el kell altatni. Az alig két hónapos állat olyan rossz állapotban volt, hogy teljesen külön tartották a többi állattól, de elaltatását végül nem vállalta a menhely állatorvosa, miután meghallotta a cica dorombolását.

A macska csodával határos módon felgyógyult légúti fertőzéséből, a menhely pedig magához vette. Nem sokkal később észrevették, hogy amikor beteg vagy műtét után lábadozó állatok közelébe kerül, odabújik hozzájuk, megöleli és nyalogatni kezdi őket, lelki támaszt nyújtva a macskáknak és kutyáknak, ezzel segítve gyógyulásukat.

A macskáról készült fényképek pár hete kezdtek el terjedni a lengyel oldalakon, és ma már szinte alig van, aki ne látott volna felvételt róla. Mi is megmutatjuk.

Forrás: Facebook/Radamenes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.