Még mindig nem ért véget Sofia Vergara exvőlegénye, Nick Loeb és az egykori sztárpár lefagyasztott embrióinak kálváriája. A színésznő most végre megtörte a csendet.

Ahogyan azt a Life.hu is megírta, az egykori jegyespár, Sofia Vergara és Nick Loeb vitája korábban lefagyasztott embrióik sorsa felett megy: mert míg az üzletember mindent megtenne azért, hogy végre apa lehessen, addig a színésznőnek – érthető módon – esze ágában sincs kihordania exe gyermekeit.

Forrás: Comedy

És azt sem szeretné, hogy egyátalán ezek a gyerekek valaha megszülessenek. „Nem tudom elképzelni, hogy valaki azt mondja, normális lenne gyerekeket szülni oda, ahol már minden elromlott. Ez annyira önző dolog lenne" – mondta el Sofia Vergara a Sirius FM rádiócsatornának adott interjújában.

Joe Manganiello jegyese, aki 2014 márciusában szakított volt barátjával, elmondása szerint nincs fontosabb annál, mint hogy a gyerek szülei barátságos viszonyban legyenek egymással, ami jelenleg nem mondható el róla és volt barátjáról.

Nick Loeb és Sofia VergaraForrás: AFP/Jason Merritt

„Nekem nincs semmi bajom. Ő az, akinek valami baja van" – tette hozzá Vergara, aki hangsúlyozta: esze ágában sincs megsemmisítenie a két embriót, ám Loeb sem tehet velük akármit, hiszen annak idején szerződést írt alá.

És hogy mit szól ehhez kálváriához szexi vőlegénye, Joe Manganiello? „Próbálunk nem beszélni róla. Annyira jól érezzük most magunkat. Új házba költözünk, ő a Magic Mike-ot népszerűsíti, én pedig az én filmemet, tervezzük az esküvőnket, így most próbálunk nem gondolni rá."