Szombat este Los Angelesben tartották az idei Tony-díjátadót, ahol a három évvel ezelőtt agyvérzést kapott Tim Curry is részt vett. A rajongók rá sem ismertek, az egykor oly népszerű színészre.

Tim Curry kapta meg az Actors Fund Lifetime Achievement Awardot, vagyis a színészek alapítványának életműdíját- írja a Mirror.

A 69 éves sztár Los Angeles-i otthonában kapott stroke-ot, amiből teljesen azóta sem sikerült felépülnie.Tim ma is kerekesszékben él, beszélni is nehézkesen tud. Az elmúlt években érthető okokból nem igazán tűnt fel nagyobb díjátadókon vagy nyilvános eseményeken, most viszont ismét megjelent a vörös szőnyegen.

Forrás: Northfoto

Megérkezését követően mosolyogva üdvözölte a vendégeket, és a lesifotósokat. Sőt, még egy rövid nyilatkozatot is adott az újságíróknak:
"Adományoztam néhányszor az alapítványnak, szerintem ez egy csodálatos szervezet, de azért remélem, nekem nem kell majd igénybe vennem a szolgáltatásaikat" - mondta a Los Angeles magazin újságírójának, aki cikkében megjegyezte, Tim Curry beszéde sokat javult, de még mindig kicsit lassú.

A színész által említett alapítvány gyakran támogatja elhunyt színészek rokonait. Tim Curry rengeteg hollywoodi produkcióban játszott, karrierje csúcsán olyan filmekben szerepelt, mint a Stephen King könyvéből készült Az, játszott a Horrorra akadva- filmekben, illetve a Charlie angyalaiban.