Plasztikrémmé változtak az Olsen ikrek! Már nem is hasonlítanak egymásra

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Mary-Kate Olsen plasztika eltorzult arc Ashley Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor annyira édes Olsen lányok arca mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt az ikrek már nem is hasonlítanak egymásra. 

Megdöbbentő fotó látott nemrég napvilágot az egykor elbűvölő Mary-Kate és Ashley Olsenről, akiket teljesen eltorzult arccal kaptak lencsevégre. A lányokat sokáig szinte meg sem lehetett különböztetni egymástól, és lehet, hogy épp ebből lett elegük, és ezért vágtak bele nagy hévvel a plasztikáztatásba. Mára már azonban annyira megváltozott a fizimiskájuk, hogy meg nem mondanánk róluk, hogy ikrek.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Rosszabbodott Ashley Olsen állapota

Egyre rosszabb állapotban van az Olsen ikrek egyik tagja. Ashley Olsenről alig egy hónapja derült ki, hogy szörnyű betegséggel küzd, most pedig aggasztó hírek érkeztek a világsztárról. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Az elektromos cigaretta ugyanúgy függőséget okozhathttp://www.life.hu/drlife/20150729-az-elektromos-cigaretta-ugyanugy-fuggoseget-okozhat.htmlAz „e-cigiről” sokan állítják, hogy segít a hagyományos változatról történő leszokásban. A Chemical Research in Toxicology című szaklapban megjelent eredmények szerint azonban ugyanúgy függőséget okozhat.Dr. LifeÚj őrület: a terhességi csíkok elárasztják az instagramothttp://www.life.hu/drlife/20150729-uj-orulet-a-terhessegi-csikok-elarasztjak-az-instagramot.htmlSzégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most mindezt. Dr. LifeThinkstockDöbbenetes! Vesekőnek hitték az orvosok a vetélésthttp://www.life.hu/drlife/20150728-vesekonek-hittek-a-vetelest-igy-meghalt-egy-koraszulott-kisbaba.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a brit közvéleményt. A brit anya szerint kislánya még most is élne, ha a kórházban megkapja a megfelelő kezeléseket.Dr. LifeThinkstockNem tudod abbahagyni az evést? Lehet, hogy a hormonjaid a hibásakhttp://www.life.hu/drlife/20150728-ha-nem-tudod-abbahagyni-az-evest-lehet-hogy-nem-torkos-vagy-hanem-a-hormonjaid-a-hibasak.htmlA túlevés gyakran von bűntudatot maga után, de a kutatók most kimutatták, hogy a kelleténél több evést hormonális egyensúlyhiány okozhatja, nem pedig az, hogy a szemünk többet kíván, mint a hasunk.Dr. Life--Rákóczi Ferinek csak az egyik szeme működikhttp://www.life.hu/drlife/20150723-rakoczi-feri-latas-szem-latasserult.htmlRákóczi Ferit valószínűleg már meg sem ismernénk a szemüvege nélkül. Most kiderült, hogy nem csupán azért hord szemüveget, mert az orráig sem lát nélküle.Dr. Life--Csupán szívni kell ahhoz, hogy stroke-ot kapjunkhttp://www.life.hu/drlife/20150723-szivas-dohanyzas-stroke-betegseg.htmlKapcsolat lehet a passzív dohányzás és a stroke kockázatának növekedése között. Egy friss kutatásból kiderült, hogy azoknak a nem dohányzó személyeknek a körében, akik életük során passzív dohányzásnak vannak kitéve, sokkal nagyobb eséllyel fordul elő stroke.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.