"Felzabált a rák" - Gégedaganata volt a Beatrice zeneszerzőjének

Fotó: Tuba Zoltán -
Beatrice Lugosi László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy 3 éve gégerákot diagnosztizáltak Lugosi Lászlónál, a Beatrice zeneszerzőjénél. Lugosi ma már jobban van, és vissza akar térni a színpadra. 

"Három éve támadta meg a tumor a gégém hátsó falát. Nagyon megijedtem, mert a gégerák képes arra, hogy gyorsan elvigyen, a kemoterápiától viszont még jobban ódzkodtam. Inkább hiszek az alternatív gyógymódban, és sikerült is visszaszorítani a daganatot speciális teákkal, gombákkal és kapszulákkal, de aztán kezdett rosszabbul lenni" - mondta el a rockzenész a Blikknek, és hozzátette, végül műtétre is sor került.

Fotó: Tuba Zoltán

"Fizikailag jól vagyok, csak az zavar, hogy nem tudok a számon keresztül enni, meg hogy a jobb kezemen folyamatosan zsibbad a gyűrűs- és a kisujjam. Erőszakot kell tennem magamon, hogy gitározni tudjak, de vissza akarok térni a próbaterembe és a színpadokra. A gégemetszés után 47 kilósra fogytam, most 55 vagyok. Felzabált a rák!" - nyilatkozta Lugo, és hozzátette, jobban van.

Rékasi Károly moziba menthttp://www.life.hu/drlife/20150807-rekasi-karoly-moziba-ment-rengeteget-javult-az-allapota.htmlSúlyos motorbalesete után rohamléptekben javul Rékasi Károly. Lassan elhisszük, hogy amikor a Barátok közt forgatásai újra elindulnak, ő újra ott lesz. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huRékasi Károly: "Próbálok magyarázatot találni a miértekre"http://www.life.hu/drlife/20150730-rekasi-karoly-mielobb-szinpadra-allna-es-sajat-motort-vasarolna.htmlMég csak most engedték ki a kórházból, máris a motorozáson töri a fejét Rékasi Károly. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huNapiBizarr: Rántott csirkétől nőhettek mellei egy férfinakhttp://www.life.hu/drlife/20150718-rantott-csirketol-nohettek-mellei-egy-kinai-ferfinak.htmlEgy kínai férfi azt állítja, hogy a rántott csirkétől nőttek meg a mellei. De hogyan? Dr. LifeThinkstockMegműtötték az RTL Klub szépséges sztárjáthttp://www.life.hu/drlife/20150717-megnagyobbittatja-melleit-az-rtl-klub-szepseges-sztarja-horvath-greta-a-szelfi-szereploje.htmlAhogy már megírtuk, jó ideje mellnagyobbító műtétre készült az RTL Klub sztárja, Horváth Gréta. Most azt is elmondta, miért döntött így. Dr. LifeOrigoSchuster Lóri: "16 kemó és négy műtét után befejeztem. Nem vállalok többet..."http://www.life.hu/drlife/20150718-schuster-lori-hatoras-muteterol-beszelt.htmlHatórás operációja óta először szólalt meg Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere. A zenésznek június végén vették ki mája daganatos felét. Elmondta, az sem volt biztos, hogy túléli a műtétet. Dr. LifeOrigoMentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"http://www.life.hu/drlife/20150702-mentot-hivott-felesegenek-damu-roland.htmlA pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. Dr. Life--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.