Döbbenetes! Robin Williamsnek csak néhány éve lett volna hátra

Forrás: Starz Digital Media -
betegség halál öngyilkos színész parkinson-kór öngyilkosság demencia komikus Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló titokról rántotta le a leplet a néhai színész özvegye egy interjúban: Robin Williams legfeljebb három évet élhetett volna, ha nem végez magával. 

"Ha szerencséje van, akkor is legfeljebb három rendkívül nehéz évet élhetett volna, és jó eséllyel azt is bezárva" - mondta Susan Schneider, aki most először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy férjét a Parkinson-kór mellett Lewy-testes demenciával is diagnosztizálták. A betegség során a Lewy-testeknek elnevezett fehérjék lerakodnak az agysejtekben és zavart okoznak azok normális működésében. Akadályozzák a mozgást, az ítélőképességet, a koncentrációt, a látást, a memóriát - írja a BBC. Schneider szerint férje a kór hatására kezdte elveszteni az eszét, viszont ennek tudatában volt, folyamatosan küzdött ellene, de élete utolsó hónapjában egyre kevésbé tudta kontrollálni betegségét, és végül öngyilkossággal vette át az uralmat a saját teste felett.

Forrás: Starz Digital Media

Az özvegy elárulta, a férje a szeme előtt hullott darabokra a halála előtti napokban, azonban tiszta és józan volt, mikor véget vetett az életének. Szerinte Robin volt a legbátrabb ember, akit valaha ismert, de teljesen kimerült. Feladta a reményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.