A hatalmas botrányt sejtető hírt az amerikai The Sun magazin hozta le. A lap nem fedte fel a sztár nevét.

HIV vírust diagnosztizáltak Hollywood egyik legismertebb sztárjánál. A hír a The Sun magazin egyik bennfentesétől származik, aki a lapnak elmondta: a férfi, akiről csupán annyit tudni, hogy színész, ágyában állítólag számtalan híres nő megfordult.  

Forrás: Thinkstock

A színész exeinek listáján szerepel díjnyertes színésznő, vallásos mozisztár, ismert, ellentmondásos múlttal rendelkező hollywoodi személy, tévésztár, médiaszemélyiség és glamour modell  – állítja a színész egyik közeli forrása, aki a sztár kilétéről más részletet nem volt hajlandó közölni a lappal. Annyit hozzátett: bizonyos körökben nyílt titoknak számított a férfi betegsége, amelyet több évvel ezelőtt állapítottak meg nála, ám mivel nagyon félti a karrierjét, nem akar a nyilvánosság előtt beszélni róla.

A nagy AIDS-para - Te mit vállalsz be egy jó szexért?
Lehet, hogy idáig nem találkoztál a környezetedben HIV-fertőzöttel, de ez korántsem jelenti azt, hogy kényed-kedved szerint habzsolhatod a szexuális élvezeteket. Sajnos nincs második esély, ha csak egyetlenegyszer nem voltál észnél - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.