A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Denise Richards 
A The Sun magazin egyik forrása szerint Charlie Sheen több évvel ezelőtt fertőződhetett meg HIV-vírussal, a színész nemrég bevallotta, hogy négy évvel ezelőtt állapították meg nála a betegséget. Bár azóta gyógyszeres kezelést kap, simán benne van a pakliban, hogy időközben átadta a vírust második feleségének, Denise Richardsnak. A színésznő, akitől Sheennek két gyermeke született, 2000-ben találkozott először az 50 éves sztárral, és 2001-ben már hozzá is ment feleségül, hogy aztán négy év múlva beadhassa a válókeresetet ellene. Denise Richards a válás okaként Sheen egyre jobban elhatalmasodó drog- és alkoholproblémáit jelölte meg, illetve állítólag többször megfélemlítve érezte magát emiatt. 

Denise Richards és Charlie Sheennel közös lányuk, Lola SheenForrás: AFP

Brooke Mueller 
Charlie Sheen harmadik felesége egyike azon nőknek, akik most perrel fenyegetik a színészt, amiért állítólag megfertőzte őket a HIV-vírussal. A volt feleség, aki többször járt elvonón kokainfüggősége miatt, mindössze két éven át volt Sheen „boldog" hitvese, botrányos kapcsolatukból egy, a hírek szerint nagyon problémás ikerpár született, akiket jelenleg a sztár előző felesége, Denise Richards nevel. Egyelőre nincs rá bizonyíték, hogy Mueller valóban HIV-pozitív lenne, és nem csak egy újabb balhé kirobbantása miatt vádolta-e meg exférjét. 

Brooke MuellerForrás: AFP

És akkor jöjjenek a pornósztárok 
Brooke Muellerrel való házassága alatt Sheen már többször is kikacsingatott a kapcsolatából, és a legtöbbször felnőttfilmesek ágyában igyekezett megtalálni a boldogságot. Korábbi szeretője, Bree Olson nemrég a Twitter-oldalán erősítette meg, hogy negatív lett a HIV-tesztje. 

Bree OlsonForrás: breeolson.com

Vele egy időben Sheen Natalie Kenlyvel és Rachel Oberlinnel is folytatott szexuális viszonyt, őket viccesen az ő „istennőinek" nevezte – egyelőre egyikük sem nyilatkozott az egészségi állapotával kapcsolatosan. 

Charlie Sheen és Natalie KenlyForrás: Northfoto

2011-ben a Penthouse-magazin egyik sztárjával, Georgia Jonesszal volt együtt egy rövid ideig. 

Georgia JonesForrás: Instagram/Georgia Jones

2014 februárjában eljegyezte az egykori felnőttfilmes Brett Rossit, azaz Scottine Rosst, ám a novemberre tervezett esküvőjük végül elmaradt, miután közös megegyezéssel szakítottak. A pornószínésznőt egy hónappal később drogtúladagolással szállították kórházba. 

Charlie Sheen és Brett RossiForrás: AFP
Napok óta erről beszél Hollywood
Charlie Sheen egy bennfentes szerint immár két éve a külvilágtól elzártan él, és a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekezett megőrizni magának a titkát: mint a Life.hu megírta, szerződést íratott alá azokkal a prostituáltakkal, akiket több millió forint összegben a lakására hívott. A forrás továbbá azt is elmondta, Sheen egészségi állapota mostanában nagyon megromlott, ám elmondása szerint ezt okozhatja a sztár kokainfüggősége, amin azóta sem bírt felülkerekedni. Sheen kedden a Today című show-műsorban vallotta be, hogy ő a HIV-pozitív sztár, akiről Hollywood napok óta beszél.