Íme, a hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett a HIV-pozitív Charlie Sheen

pornószínésznő Charlie Sheen híresség nők Hollywood Denise Richards pornósztár HIV-fertőzés Brooke Mueller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Denise Richards


A The Sun magazin egyik forrása szerint Charlie Sheen több évvel ezelőtt fertőződhetett meg HIV-vírussal, a színész nemrég bevallotta, hogy négy évvel ezelőtt állapították meg nála a betegséget. Bár azóta gyógyszeres kezelést kap, simán benne van a pakliban, hogy időközben átadta a vírust második feleségének, Denise Richardsnak. A színésznő, akitől Sheennek két gyermeke született, 2000-ben találkozott először az 50 éves sztárral, és 2001-ben már hozzá is ment feleségül, hogy aztán négy év múlva beadhassa a válókeresetet ellene. Denise Richards a válás okaként Sheen egyre jobban elhatalmasodó drog- és alkoholproblémáit jelölte meg, illetve állítólag többször megfélemlítve érezte magát emiatt.

Denise Richards és Charlie Sheennel közös lányuk, Lola Sheen Forrás: AFP

Brooke Mueller


Charlie Sheen harmadik felesége egyike azon nőknek, akik most perrel fenyegetik a színészt, amiért állítólag megfertőzte őket a HIV-vírussal. A volt feleség, aki többször járt elvonón kokainfüggősége miatt, mindössze két éven át volt Sheen „boldog" hitvese, botrányos kapcsolatukból egy, a hírek szerint nagyon problémás ikerpár született, akiket jelenleg a sztár előző felesége, Denise Richards nevel. Egyelőre nincs rá bizonyíték, hogy Mueller valóban HIV-pozitív lenne, és nem csak egy újabb balhé kirobbantása miatt vádolta-e meg exférjét.

Brooke Mueller Forrás: AFP

És akkor jöjjenek a pornósztárok


Brooke Muellerrel való házassága alatt Sheen már többször is kikacsingatott a kapcsolatából, és a legtöbbször felnőttfilmesek ágyában igyekezett megtalálni a boldogságot. Korábbi szeretője, Bree Olson nemrég a Twitter-oldalán erősítette meg, hogy negatív lett a HIV-tesztje.

Bree Olson Forrás: breeolson.com

Vele egy időben Sheen Natalie Kenlyvel és Rachel Oberlinnel is folytatott szexuális viszonyt, őket viccesen az ő „istennőinek" nevezte – egyelőre egyikük sem nyilatkozott az egészségi állapotával kapcsolatosan.

Charlie Sheen és Natalie Kenly Forrás: Northfoto

2011-ben a Penthouse-magazin egyik sztárjával, Georgia Jonesszal volt együtt egy rövid ideig.

Georgia Jones Forrás: Instagram/Georgia Jones

2014 februárjában eljegyezte az egykori felnőttfilmes Brett Rossit, azaz Scottine Rosst, ám a novemberre tervezett esküvőjük végül elmaradt, miután közös megegyezéssel szakítottak. A pornószínésznőt egy hónappal később drogtúladagolással szállították kórházba.

Charlie Sheen és Brett Rossi Forrás: AFP

Napok óta erről beszél Hollywood

Charlie Sheen egy bennfentes szerint immár két éve a külvilágtól elzártan él, és a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekezett megőrizni magának a titkát: mint a Life.hu megírta, szerződést íratott alá azokkal a prostituáltakkal, akiket több millió forint összegben a lakására hívott. A forrás továbbá azt is elmondta, Sheen egészségi állapota mostanában nagyon megromlott, ám elmondása szerint ezt okozhatja a sztár kokainfüggősége, amin azóta sem bírt felülkerekedni. Sheen kedden a Today című show-műsorban vallotta be, hogy ő a HIV-pozitív sztár, akiről Hollywood napok óta beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.