A 27 éves színész 8 évvel ezelőtt kezdte pályafutását a plasztikai sebészetben, mert utálta a külsejét. Mára kiderült, pszichiátriai betegségben szenved.

„2008-ban, 19 évesen érkeztem Hollywoodba. Ekkor váltam megszállottá. Azt hittem, már egy műtét után úgy fogok kinézni, mint Brad Pitt” - mondta Reid. Persze nem így lett. Egyik műtét követte a másikat, de soha nem volt elégedett az eredménnyel.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Nem is véletlen, hiszen mint utólag kiderült, komoly pszichiátriai betegségről volt szó nála. Az operációkkal mára teljesen leállt a Modern család sztárja, és rengeteg idejét szenteli annak, hogy a hozzá hasonlókon segítsen.

Test-diszmorfia

Komoly pszichiátriai betegség, a benne szenvedő beteg meg van győződve arról, hogy testével valami szörnyű gond van. A testképzavar komolyan érintheti szociális helyzetét, egész viselkedését, súlyos szorongás és depresszió alakulhat ki a betegnél. A tünetek általában kamaszkorban, ifjúkorban jelentkeznek először, amikor az ember a lehető legnagyobb önkritikával szemléli magát.