Kerekesszékbe került Mickey Rourke

Forrás: Northfoto -
kerekesszék forgatás színész Mickey Rourke sérülés Los Angeles tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába igyekezett elbújni a fotósok hada elől, nem sikerült. De vajon miért tolta egy ápoló kerekesszékben Mickey Rourke-ot a Los Angeles-i repülőtéren?

Pulóverébe bújva próbálta megőrizni inkognitóját Mickey Rourke a Los Angeles-i reptéren, ahonnan kerekesszékben ülve tolta ki egy ápoló a színészt - a tetoválássai azonban azonnal elárulták, kit is rejt a fejére húzott kapucni.

Forrás: Northfoto

A Mirror felvette a kapcsolatot Rourke ügynökével, azonban még nem derült ki, mi történt a sztárral. A gyanú szerint vagy edzés, vagy forgatás közben sérülhetett meg a 63 éves színész, aki most épp a Tiger című, boxolóról szóló filmjén dolgozik - vagy egy újabb plasztikai beavatkozása miatt gyengült le annyira, hogy nem tudott lábra állni.

Szuper izmokkal rendelkezik a kerekesszékes testépítő bajnokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-szuper-izmokkal-rendelkezik-a-kereksszekes-testepito-bajnok-az-indiai-anand-arnold.htmlAz indiai Anand Arnold sokat dolgozott azért, hogy az ország egyik leghíresebb testépítője legyen.Ez Zsír!NorthfotoDurva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Kerekesszékes barátnőjén segítene az 1perc és nyersz! játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-barsi-lilla-az-rtl-klub-egy-perc-es-nyersz-kerekesszekes-baratnojen-segitene-ha-sikerulne-nyernie.htmlHétfő este startol az RTL Klub ügyességi vetélkedőjének legújabb évada. A tét nem kicsi, a versenyzők akár 10 millió forinttal térhetnek haza az ország kedvenc családi game show-jának stúdiójából.TV + Sztárok--Méregdrága szütyővel flangált a felismerhetetlen arcú Mickey Rourkehttp://www.life.hu/trend/20151030-mickey-rourke-szinesz-meregdraga-luxustaskaval-setalgatott-es-alig-lehet-raismerni.htmlEgy trendi férfihoz menő táska is dukál: egy több százezres szütyővel dobta fel öltözékét a plasztikrémmé változott színész. Trend--Te összejönnél egy kerekesszékes emberrel? - VlogOli kiderítettehttp://www.life.hu/drlife/20151025-vlogoli-kerdezi-az-utca-emberet-a-kerekesszekesekrol.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten komoly témáról faggatta az utca népét. A legfrissebb Voxpop témája a kerekesszékkel élők.Dr. Life--Mickey Rourke, ugye ezt te sem gondoltad komolyan?http://www.life.hu/trend/20141028-mickey-rourke-szineszt-nagyon-lepukkantan-kaptak-lencsevegre.htmlCsak rossz napja volt, vagy valóban temethetjük a színészt Hollywood legszexisebb férfijai közül? Egyre vállalhatatlanabbul néz ki a híresség...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.