Újra meg kell műteni Rékasi Károlyt?

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
műtét színész csavar kórház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész pár hete megcsúszott, melynek következtében a combcsontjába helyezett három csavarból kettő eltört. Bár eddig úgy tűnt, nincs szükség több műtétre, a történtek után valószínűleg újra kés alá kell feküdnie. 

Rékasi júniusban szenvedett motorbalesetet, ami után kómába is esett. Csodával határos módon hamar felépült, és a színpadra is visszatérhetett. Most azonban úgy tűnik, a rosszul sikerült esés miatt újabb kórházi kezelések várnak rá - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

A színész még nem erősítette meg a hírt. Nemrég azt nyilatkozta, hogy a balesete után alig várja, hogy újra motorra ülhessen, sőt, még egy új járgány vásárlásán is gondolkodik.

Történet egy nőről, aki a gyermeke miatt lett rákos http://www.life.hu/drlife/20151203-gyermeke-miatt-lett-rakos-de-mar-meggyogyult-a-no-ez-tortent.htmlA Wolverhamptonban élő 36 éves Deborah Nabbs nyolc héttel gyermeke világra jövetele után az életéért küzdött, miután terhessége alatt a méhlepénye elrákosodott. A kisfiú ma már 21 hónapos, és édesanyja is sikeresen legyőzte betegségét. Dr. Life--Karácsonykor ér véget a rákos kisfiú kezelése: Ezért várja az ünnepeket!http://www.life.hu/drlife/20151203-karacsonykor-er-veget-landon-agosta-rakos-kisfiu-kezelese.htmlMinden gyerek izgatottan várja a karácsonyt, de általában az iskolai szünet, a családi együttlét és az ajándékok miatt. A nyolcéves kisfiú, Landon Agosta azonban egészen másért áhítózik az ünnepekre. Dr. Life--"Fuck Cancer" - Hardi Richárd, a Fradi súlyos beteg hokisa beintett a ráknakhttp://www.life.hu/drlife/20151204-hardi-richard-a-fradi-sulyos-beteg-hokisa-beintett-a-raknak.htmlÉlete legnehezebb mérkőzésén harcol a 22 éves hokis, aki azonban bátran néz szembe a kihívásokkal. Dr. Life--Megdöbbentő vallomás! Jakupcsek Gabriella plasztikáztatotthttp://www.life.hu/drlife/20151203-jakupcsek-gabriella-szepeszeti-beavatkozast-vegeztetett-az-arcan.htmlÉvtizedek óta a kamerák kereszttüzében éli az életét Jakupcsek Gabriella, aki nagyon jól tudja: időnként szükség van valami frissítésre. A hot! magazinnak pedig bevallotta, ennek érdekében szépészeti beavatkozásoknak is alávetette már magát. Dr. Life--Megöli a HIV-vírust a következő generációs óvszerhttp://www.life.hu/drlife/20151202-megoli-a-hiv-virust-a-hidrogel-alapu-ovszer.htmlNagy jövőt jósolnak a tudósok a hidrogél alapú kotonnak, amelynek fő összetevőjét ugyanaz a folyadék adja, amelyet a kontaktlencsék tárolásához is használnak. Dr. LifeOrigoMegműtötték Kovács Kokó Istvánthttp://www.life.hu/drlife/20151202-kovacs-koko-istvan-bokszolot-megmutottek.htmlAz olimpiai bajnok bokszoló a SOTE Transzplantációs és Sebészeti Klinikáról jelentkezett be Facebook-oldalán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.