Betegsége miatt kellett lemondania a koncertjét Tóth Gabinak

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Tóth Gabi betegség rajongó lemondás videó hangszál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő közösségi oldalán közzétett videóban suttogta el rajongóinak, hogy egy komoly betegség támadta meg a torkát, ezért nem tud eleget tenni egy felkérésnek. 

Súlyos betegség támadta meg Tóth Gabi hangszálait. Az énekesnő a Facebook-oldalán tette közzé a videót, amelyben maga mondja, azaz suttogja el, hogy le kell mondania vasárnapi fellépését, mivel képtelen énekelni – a felvételért kattints ide!

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Gabi rajongói a videó alatti kommentekben kívántak jobbulást az énekesnőnek, többen pedig a pálinkát, a forralt bort és a C-vitamint ajánlgatták neki gyógyírként.

AIDS-es betegeknek nyújtott menedékhelyet Elizabeth Taylorhttp://www.life.hu/drlife/20151203-elizabeth-taylor-szineszno-aids-betegeknek-nyujtott-menedelyhelyet-hollywoodi-otthonaban.htmlSosem hallott titok derült ki a világhírű színésznőről: egy aktivista szerint Elizabeth Taylor AIDS-es betegeknek nyújtott rejtekhelyet Bel Air-i otthonában. Dr. Life--Új frizurára váltott Tóth Gabi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151212-toth-gabi-rovid-haj-helyett-hosszura-valtott-mesesen-nez-ki-az-enekesno.htmlAz énekesnő elbúcsúzott a rövid tincsektől, és újra hosszú hajjal pózolt. Gabi a végeredményt megmutatta a rajongóinak is. Trend--Mi a közös az alvásban és a szívbetegségben? Ez a gén!http://www.life.hu/drlife/20151211-kutatok-megallapitottak-hogy-ugyanaz-a-gen-felelhet-az-alvasert-es-a-szivrohamert.htmlA Stanford University School of Medicine kutatói azonosítottak egy olyan gént, amelyik ha jól működik, csökkenti a szívbetegség kialakulásának valószínűségét, elősegíti a kezelés eredményességét, és így kiemelt célpontja lehet az új gyógyszerek fejlesztésének. Dr. Life--Tóth Gabi: „Sokszor nem volt a karácsonyfa alatt semmi"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-toth-gabi-enekesno-arrol-meselt-hogy-gyermekkoraban-nem-volt-ajandek-a-karacsonyfa-alatt.htmlAz énekesnő gyermekkorában igényelte volna a meglepetéseket, de akkor a családjának nem volt lehetősége ajándékokat vásárolni. Sztárok--Betegsége miatt nem ismeri fel saját arcát a 60 éves nőhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kc-andrew-arcvaksaga-miatt-nem-ismeri-fel-sajat-es-masok-arcat.htmlSem másokét, de még a saját arcát sem ismeri fel KC Andrews egy ritka genetikai rendellenesség miatt. Dr. Life--Tóth Gabit alig sikerült belepasszírozni Lajtai Kati egykori ruhájábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151129-toth-gabit-alig-sikerult-belepasszirozni-lajtai-kati-egykori-ruhajaba.htmlKasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.