Gyógykezelése miatt eltiltották a beszédtől a gége- és szájüregi rákkal diagnosztizált színészt, akinek hangulata a körülményekhez képest jó, és örömmel, mosolyogva fogadja az őt biztató és felépülésének szóló jókívánságokat.

Mint a Life.hu megírta, Galkó Balázs szerdán közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe. 

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt


Ezúton közlöm mindazokkal, akiket esetleges közeli elhunyásom valamilyen módon érinthet, hogy önként(!) bejöttem az Országos Onkológiai Intézet fej-nyak sebészeti osztályára- írta a színész, akit a Blikk az intézményben ért utol, ahol éppen családja látogatta őt. A lap szerint Galkó Balázs a körülményekhez képest jó hangulatban volt, orvosai eltiltották a beszédtől, ezért egy számítógép segítségével kommunikált.

A színészre nem vár műtét, előreláthatólag január közepéig kell a kórházban maradnia, és egyelőre infúziós kezelést kap. Galkó Balázs felépüléséért egy egész ország szurkol: családja és barátai mellett százával kívántak a színésznek jobbulást a közösségi oldalára kitett bejegyzés alatt.