Kecsketejjel gyógyul a HIV-fertőzött Charlie Sheen?

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Charlie Sheen orvos HIV-vírus AIDS HIV-fertőzés gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár állítólagos kezelőorvosa, Dr. Samir Chachoua szerint már országokat is kikezelt a HIV-vírusból és az AIDS-ből.

Dr. Samir Chachoua annak idején azzal hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét, miszerint beadta magának Charlie Sheen HIV-fertőzött vérét. A Mexikóban praktizáló orvos, akinek tevékenységét betiltották az Egyesült Államokban, a Gawkernek adott interjújában most az állítja: egész országokat gyógyított már meg, hála az általa felfedezett kecsketej áldásos hatásainak.

Dr. Samir Chachoua tudományosan nem bizonyította állítását Forrás: http://drsamchachoua.com/

Chachoua, aki a rákkal is megküzdő Charlie Sheent is kezelte, szerint a kecsketej elpusztítja a HIV-vírust, és rendszeres fogyasztása segít megvédeni az embereket tőle. Az orvos részletekbe azonban nem bocsátkozott, és semmilyen tudományos magyarázattal sem támasztotta alá állítását.

Azonnali orvosi segítségre lenne szüksége a betegesen sovány Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/drlife/20160201-angelina-jolie-szinesznonek-orvosi-segitsegre-van-szuksege-annyira-lefogyott.htmlMindössze 37 kilót nyom a színésznő-rendezőnő, azonban sem férje, Brad Pitt, sem pedig ismerősei tanácsára sem hajlandó enni. Dr. Life--A csoki nem csak hizlal, de fejfájást is okoz!http://www.life.hu/drlife/20160128-a-csoki-es-a-sajt-fejfajast-okoz-elaruljuk-miert-napi-doktor.htmlFejfájás több okból is jelentkezhet: az időjárási változások, frontok következtében, a nyaki csigolyák elváltozása, az izmok merevsége, kialvatlanság miatt, de a stressz is jól ismert hajlamosító tényező. Sokaknál a fájdalom megjelenése az étkezésekhez köthető, ezért érdemes megfigyelni, hogy mit fogyasztottunk a tünetek megjelenése előtt. Dr. LifeThinkstockÉletet menthet a szódabikarbóna?http://www.life.hu/drlife/20160131-eletet-menthet-a-szodabikarbona-kutatas.htmlSokan csak a sütemények és torták hozzávalójaként gondolnak a szódabikarbónára, pedig a legújabb kutatás azt mutatja, hogy az összetevő ennél sokkal fontosabb szerepet is játszhat: életeket menthet. Dr. LifeThinkstockCsak a mai napot éld túl: januárban hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/drlife/20160131-januarban-hal-meg-a-legtobb-ember.htmlHa csak a hónapokat vesszük alapul, januárban van a legnagyobb esélye annak, hogy meghal az ember. Miért is? Az egyik fő ok egyszerű: a hideg, míg más okok jóval komplexebbek. Dr. Life--Itt az influenzajárvány - Még érdemes beadatni az oltásthttp://www.life.hu/drlife/20160130-magyarorszagon-egyelore-lassan-terjed-a-virus-az-influenzajarvany.htmlEgyre több európai ország számol be kiterjedt influenzajárványról, Magyarországon egyelőre lassan terjed a vírus - derül ki az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ legfrissebb jelentéséből. Dr. LifeThinkstockElőbb gyógyulnak a szívbetegek, ha optimistákhttp://www.life.hu/drlife/20160129-optimizmussal-elobb-gyogyul-meg-aki-szivbeteg-derult-ki-egy-kutatasbol.htmlEgy amerikai vizsgálat bebizonyította, hogy az infarktus utáni optimista hozzáállás nagyban befolyásolja a betegség lelki és fizikai kimenetelét! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.